Lumines: Electronic Symphony

Lumines: Electronic Symphony

Články

V zážitkové hře Jupiter & Mars prozkoumáte pozůstatky zatopeného lidstva

Hry mohou mít různý účel, tedy kromě toho základního, kterým je pobavit svého uživatele. Audiovizuálně zaměřená podmořská adventura Jupiter & Mars si bere za cíl upozornit kohokoliv, kdo s ní přijde do styku, na fakt, že jako odpadní společnost sami sebe posíláme do jisté záhuby.

Chytlavá hudební puzzle klasika Lumines se vrací na PC i konzole

Stará známá, roky prověřená hratelnost Lumines se vrací. Hektická, minimalistická a částečně hudební puzzle hra Lumines Remastered vychází na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch a oživuje koncept fungující od roku 2004, kdy se objevil první díl Lumines, tehdy ještě na PSP s podtitulem Puzzle Fusion.

Nové hry, které vyjdou v tomto týdnu

E3 je u konce, bláznivé vzrušení z nových oznámení pominulo, a tak je čas se opět navrátit do příjemné rutiny. Tento týden přinese další řádku nových her, například nový příběh z univerza Life is Strange, očekávané závody napříč Amerikou, speciální edici jedné z nejlepších her loňského roku nebo velké rozšíření oblíbeného simulátoru nezastavitelných pancéřových vozidel.

Video ukázky z PS Vita her v čele s Uncharted: Golden Abyss

Hlavní hvězdou letošní Tokyo Games Show byl chystaný handheld PlayStation Vita, o kterém víme, že se v JPN začne prodávat 17. prosince, na akumulátor vydrží 3-5 hodin, nebude mít regionální zámek pro hry (importéři radujte se) a budete k němu potřebovat paměťovku, protože v sobě nenese žádný úložný prostor. Hardware je však jedna věc, tou druhou je software, který rozhoduje o úspěchu a neúspěchu každé herní mašinky. A ani v tomto ohledu PS Vita nedělá vrásky na čele.

REMAKE

Lumines Remastered
Lumines Remastered
Logická
PlayStation 4, PC, Xbox One, PS4 Pro, Switch, Xbox One X
26. červen 2018