Halo: Combat Evolved Anniversary
Věková dostupnost

Halo: Combat Evolved Anniversary

Články

Stolní figurkové Halo odhalilo název a první miniatury Sparťanů

Sparťané vyrazí do boje v duchu klasického multiplayeru.

Halo: The Master Chief Collection dorazí na PC, dokonce i na Steam

Exkluzivity jsou mrtvé! Alespoň co se těch od Microsoftu týče. Po měsících náznaků a šeptandy včera došlo v Inside Xbox k oficiálnímu oznámení remasterů Halo: The Master Chief Collection na PC, a to včetně Halo Reach, které součástí kolekce předtím nebylo. Navíc pro ni nebudete muset mířit do Windows Store, ale pořídíte si ji klidně i na Steamu.

Ztraceno v procesu: Halo, nejslavnější střílečka, která byla skoro strategií

Série Halo se před několika lety pod vývojářskou taktovkou 343 Industries pustila do videoherního ekvivalentu prequelové trilogie Hvězdných válek. Mnozí fanoušci tak debatují o tom, jestli se nově odhalené skutečnosti v příběhu i nové nápady v hratelnosti příliš nevzdalují prvním hrám v sérii, a tomu, proč si Halo hry kdysi zamilovali. Abychom však mohli pochybnosti řady hráčů nějak adresovat, musíme se vydat do minulosti a připomenout si, jak vlastně série začínala.

Filmová upoutávka naznačuje, proč je remake Halo 2 hlavní hvězdou Master Chief kolekce

Podle nejmenovaného kolegy Bohoňka by vlastně díky Halo: The Master Chief Collection měl mít o zábavu postaráno do konce roku ...kdyby nemusel hrát i jiné hry, protože jim neodolá, nebo je dostane na recenzi. Zatímco se tedy pustí do postupného hraní všech čtyř dílů série Halo, aby vám příští týden mohl říct, jestli Master Chief kolekce stojí za hřích, můžete se podívat na zbrusu novou filmovou upoutávku na Halo 2 Anniversary, která pochází z dílen proslulého studia Blur.

V listopadu vyjde obří kolekce všech čtyř hlavních Halo her

Halo 5: Guardians sice vyjde až příští rok, ale ani letos nepřijdou fanoušci Master Chiefa zkrátka. V průběhu nejhektičtějšího období sezóny, konkrétně 11. listopadu 2014, vyjde Halo: The Master Chief Collection. Obsahovat bude všechny čtyři hlavní Halo hry včetně grafického remasteru Halo 2.

Bleskovky

  • 22. 12. 2020 - On-line podpora série Halo na Xboxu 360 se chýlí ke konci

  • 14. 7. 2020 - Halo 3 vyšlo po 13 letech na PC

  • 4. 3. 2020 - Po PC verzi Halo: Reach včera došla řada i na Halo: Combat Evolved Anniversary. Během letošního roku by se na počítače mělo dostat i Halo Infinite.

  • 7. 7. 2017 - Halo 5 bude na Xbox One X podporovat rozlišení true 4k. V brzké době přibudou na seznam zpětně kompatibilních X360 her tituly Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4 i Halo: CE Anniversary, a to včetně dodatečně vydaných balíčků s mapami (ty budou k dispozici zdarma

  • 17. 4. 2014 - 343 Industries (Halo) bere implementaci cloudu do nových her vážně.

  • 3. 4. 2014 - Ridley Scott bude společně s 343 Industries a Xbox Ent. Studios  spolupracovat na digitálním projektu na motivy Halo. O režii se má postarat Sergio Mimica-Gezzan (Battlestar Galactica).

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
18. listopadu 2011
Recenze