Frozen Endzone
Věková dostupnost

Frozen Endzone

Články

Frozen Endzone představuje pravidla futuristického sportu

Tvůrci Frozen Synapse z Mode 7 se s futuristickým americkým fotbalem Frozen Endzone pochlubili na jaře tohoto roku a nyní se hra dostává do beta fáze. Musím říci, že tahle tahová strategie vypadá opravdu solidně. Samozřejmě, vše je ještě ve fázi rozpracování, hlavně v oblasti grafiky.

Nezávislý rozcestník: System Shock 2D a nová kamarádka Portalu

Pavel Dobrovský se vypravil do Paříže, aby si zastřílel, zahackoval, odposlouchal cizí rozhovory a následně splašeně pobíhal po ulicích a kradl auta. Nezávislý rozcestník ukazuje projekty, které se jeho naturelu minimálně vyrovnají; tedy až na ty krádeže aut, na ty se tentokrát nedostalo.

Greenlightem prošlo osmnáct nových her včetně Dreamfallu

V nejnovějším kole reality show jmínem Steam Greenlight zvítězily skoro dvě desítky her různého zaměření. V celé té sebrance primárně potěší přítomnost Dreamfall Chapters: The Longest Journey a neméně vymodleného Death Inc. Řada vítězů však pochází i z konzolových nebo tabletových vod, jako úspěšný český Dead Trigger, který bude nově k mání i na PC. Taktéž retro projekty by se daly krájet. Celý, pěkně velký, seznam her najdete uvnitř článku.

Tvůrci Frozen Synapse chystají pokračování Frozen Endzone

Trvalo to a ještě chvilku bude, ale přece jen se povedená taktická strategie Frozen Synapse, která si z naší recenze odnesla hezkou sedmičku, dočká pokračování. Tvůrci ze studia Mode 7 oznámili Frozen Endzone. Novinka britského studia bude pořád vycházet z jejich původní hry, ale celý koncept posune o kus dál. Mnohem blíž sportu, ke kterému my tady máme docela daleko - k americkému fotbalu. Ovšem v tomhle futuristicko-takticko-strategickém provedení á la Tron by mohl být americký fotbal ve Frozen Endzone pro leckoho lákavější, než klasický Madden.