F1 2018
Věková dostupnost

F1 2018

Články

Best of 2018: Nejlepší závodní hra

Letošní rok byl sice plný závodních her, ale jen málo z nich stálo vůbec za zmínku. Naštěstí se našly tři kousky, které nad ostatními vyčnívají. A dva z nich patří do série, která na tomto místě soupeřila o prvenství už několikrát v průběhu minulých letech. Do výběru se ale dostalo i jedno příjemné překvapení.

Nové hry, které vyjdou v tomto týdnu

Tento týden se ponese ve znamení šarvátek a rychlých speciálů. První mlátička potěší všechny fandy Mexika, pestrých barev a avokádových dipů, ta druhá se zase trefí do vkusu nostalgikům, co se kdysi prokopali a probušili Japonskem a Čínou. Nakonec přisviští další sezóna závodů Formule 1 - loni to dopadlo skvěle, tak uvidíme, zda bude letošní ročník aspoň stejně dobrý.

A od teď nesmí objem motoru přesáhnout 0,5 litru! V F1 2018 vás čekají změny mezi sezónami

Nadcházející formule F1 2018 od Codemasters začínají čím dál tím víc vypadat jako titul, který se nebojí minulým ročníkem vysoko posazené laťky. V prvním vývojářském deníčku jsme se dozvěděli o prohloubení mechanismu vaší mediální osobnosti, druhý deníček se soustředí na výzkum a vývoj vašeho placatého závoďáku.

Letošní ročník F1 nabídne 20 historických formulí a kariéru miláčka médií

Závodní série F1 nám v loňském ročníku předvedla ty vůbec nejlepší formule. F1 2018 tak čeká překonávání opravdu vysoko položené laťky, k čemuž by měla dopomoci zatím nejpropracovanější kampaň, veteráni ze 70. a 80. let a návrat velké ceny Německa a Francie.

Bleskovky

  • 12. 6. 2020 - Doplňte si sbírku závodních her od Codemasters s Humble Bundlem

  • 15. 5. 2018 - F1 2018 vyjde 24. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nabídne ještě hlubší kariéru a více historických vozidel.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
24. září 2018
Recenze