Dungeon Siege II: Broken World
Věková dostupnost

Dungeon Siege II: Broken World

Články

Diablo bylo první… Malá vzpomínka na slavná akční "RPG"

Přestože žánr akčních RPG s typickým leitmotivem chrabrého hrdiny stojícího proti houfujícím se potvorám definovalo právě Diablo, je zajímavé sledovat, jak se všichni kolem snaží zoufale tohoto netitulovaného krále neúspěšně sesadit z trůnu – celé roky. Vzpomenete si ještě vůbec na všechny ty horší i lepší klony? Psala se devadesátá léta a v podstatě každá hra, která v té době vyšla, znamenala do určité míry nějaký posun kupředu. Pokud vývojáři něco takového nezvládli, pak šlo převážně o zoufalá individua.

A zase ten Dungeon Siege II: Broken World

Jestliže vás zaujaly informace o v dílnách Gas Powered Games chystaném datadisku pro Dungeon Siege II - Broken World - určitě vás potěší, že pro vás dnes máme pár dalších novinek, včetně prvních čtyřech oficiálně vydaných screenshotů v naší galerii.

Více o Dungeon Siege II: Broken World

Kolegové ze slovenského Sectoru ukořistili nejen první obrázky, ale také pár pořádných informací o minulý týden oficiálně oznámeném datadisku k druhému dílu fantasy RPG Dungeon Siege II.

Přídavek Dungeon Siege II: Broken World

O záměru udělat datadisk pro akční RPG mlátičku Dungeon Siege II z loňského léta (exkluzivní recenze, 83%) se ví už pár měsíců, ale teprve dnes ho Gas Powered Games, asi dost zaměstnaní s RTS Supreme Commander, oficiálně oznámili.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
8. října 2006
Recenze