A zase ten Dungeon Siege II: Broken World
zdroj: tisková zpráva

A zase ten Dungeon Siege II: Broken World

5. 4. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jestliže vás zaujaly informace o v dílnách Gas Powered Games chystaném datadisku pro Dungeon Siege II - Broken World - určitě vás potěší, že pro vás dnes máme pár dalších novinek, včetně prvních čtyřech oficiálně vydaných screenshotů v naší galerii.

Mimochodem připomínám, že tento addon bude namísto Microsoftu, který doprovodil na pulty obchodů původní hru, vypuštěn do světa společností 2K Games, a to někdy letos v létě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Příběh datadisku Broken World naváže na převratné události v Dungeon Siege II, které způsobily rozdrobení země. Hráčům-hrdinům nezbude nic jiného, než se opět chopit meče či jiné zbraně a vrhnout se po hlavě do boje s nesčetnými nepřáteli, jejichž řady se ještě rozrostou a navíc nepůjde o žádné mantáky. Ostatně, jak víte již z dřívějška, addon je určen hlavně hráčům úrovně 35 a vyšší, čemuž bude odpovídat i náročnost. Mimoto prý bylo upraveno chování a AI nepřátel. Někteří se vás například budou snažit nejdříve vyčerpat v boji se svými nohsledy, jiní budou předstírat smrt a až k nim dojdete blíže, vyskočí na vás jako čertíci z krabičky a udeří nečekanou silou. Pozor byste si měli dát i na potvory, které po smrti explodují.

Některá vylepšení prý postihla také systém tříd. Prý je nyní efektivnější, když vám dává možnost kombinovat různé třídy a vytvářet tak jejich nové typy. Dokonce budete seznámeni s jednou novou rasou. Jakou? Prý to budou trpaslíci. Ošizeni jinak pochopitelně nebudete ani o nějaké to nové brnění či kouzla. Co se týče grafiky, také zde mají být patrná určitá zdokonalení. Jedná se například o synchronizaci animace rtů s mluvením anebo o rozlehlejší prostředí. Odhadovaná délka nové kampaně je minimálně 10 hodin.
zdroj: Gamespot1UPGamesRadar

korgull

Nejnovější články