Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Články

Nové hry, které vychází v tomto týdnu

Další týden představuje opět žánrový mix, v němž se střídají velké i malé hry, akční i strategie. Ti, kterým už chybí historický Total War by měli zpozornět, protože se válečné výlety do historie vrací v Thrones of Britannia z raného středověku. Ale nejde o jediný zajímavý titul, což se už dozvíte z našeho videa, které jako vždy sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

Nintendo Switch letos čeká i tenis s Mariem, plošinovka Kirby, Donkey Kong a spoustu dalších

Delší dobu spekulovaný „pořad“ Nintendo Direct dnes konečně dorazil. Je tedy kratší, než bývá zvykem, ale o to víc je plný zajímavých novinek. Až na pár výjimek (jako třeba oznámení Dark Souls Remastered) se všechny týkají konzole Switch a toho, co na ní letos vyjde.

LEVEL 239 je v prodeji: nabízí zdarma RPG strategii King Arthur II a rozhovor s tvůrcem Oculus Rift

Přelom roku byl pro fanoušky virtuální reality Oculus Rift bohatý na důležité a zajímavé zprávy. Firma obdržela investici na další rozvoj, na plný úvazek získala technologického mága Johna Carmacka a předestřela své ambiciózní plány ohledně vlastní distribuční platformy. A všechno tohle způsobila zavilá snaha dnes jedenadvacetiletého mladíka, který má šanci posunout herní byznys novým směrem.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze představuje Crankyho

Starý známý Cranky Kong byl ústřední postavou prezentace Donkey Kong Country: Tropical Freeze a jak se můžete přesvědčit na videu níže, staříkovi to pořád dobře skáče. Cranky je dobře známý z minulých her série, kdy měl svoje řečičky o tom, jak by všechno udělal líp a v Tropical Freeze to při hře za něj budete moci sami dokázat. Podobně jako Strýček Skrblík v herním Duck Tales má Cranky Kong hůl, se kterou může po herním světě poskakovat hlava nehlava.

Nintendo vypustilo nová videa a informace o podzimních titulech

Prezident Nintenda Satoru Iwata dnes skrze další Nintendo Direct předstoupil před všechny majitele Wii U, 3DS i DS, aby jim pustil sadu nových videí z chystaných her, oznámil přesné termíny jejich vydání a obecně sdělil řadu v zásadě příjemných informací.

E3 2013 dojmy: Donkey Kong Country: Tropical Freeze

V redakci všichni vědí, že mám rád opice. Když zrovna nepáchnou v ZOO, tak žijí v džungli, žijí v džungli, žijí v džungli a mají se skvěle. Svědčí o tom série interaktivních dokumentů Donkey Kong Country, ve kterých se ohromná opice s kravatou pohybuje džunglí, džunglí, džunglí, muchluje se s prasaty, skáče do sudů, sbírá banány a dělá spoustu jiné neplechy. Zkrátka je to realistická výpověď o opičím světě.

Bleskovky

  • 14. 5. 2018 - Britský žebříček prodejnosti 19. týdne roku 2018: 1. God of War, 2. Donkey Kong Country: Tropical Freeze, 3. Far Cry 5.

  • 8. 5. 2018 - Britský žebříček prodejnosti 18. týdne roku 2018: 1. God of War, 2. Donkey Kong Country: Tropical Freeze, 3. Far Cry 5.

  • 5. 4. 2018 - Video: Trailer s gameplay záběry ze Switch verze hry Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

  • 10. 6. 2015 - Nepotvrzeno: Retro Studios (Donkey Kong Country: Tropical Freeze) se pravděpodobně objeví na E3 2015.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
18. února 2014
Recenze