Destiny: House of Wolves

Destiny: House of Wolves

Články

Destiny slaví Vánoce novým obsahem

V závěru recenze na Rise of Iron jsem si posteskl, že po roce obsahového půstu nebudu mít pro letošek žádné naděje v očekávání, že na první Destiny už se v Bungie zapomnělo. Opak je ale pravdou. Vývojáři překvapivě dostáli svým slibům. Vedle obsahových dodatků k poslednímu rozšíření či raidu přišli s oslavou Halloweenu, vydařeným vánočním Dawningem a vrací SRL i nějaké ty nové a staré zbraně a další drobnosti. Navzdory očekávání tak pořád má smysl se do hry vracet jak pro absolutní veterány, tak i pro hráče, kteří Rise of Iron odložili hned po kratičké kampani. Destiny tedy žije - stále se toho v tomto světě dá hodně zažít.

Nový trailer prezentuje DLC House of Wolves pro Destiny skoro jako datadisk

DLC House of Wolves pro online střílečku Destiny vychází už příští týden v úterý, a tak Activision společně s Bungie servírují další trailer, kterému sice nechybí důraz na efekty, ale nezapomíná ani na důležité informace. Skoro by se podle videa mohlo zdát, že se na nás řítí plnohodnotný datadisk a ne jen DLC, byť nebude obsahově zrovna chudé.

Rozšíření House of Wolves dodá do Destiny nový komunitní uzel a spoustu obsahu

Druhé velké rozšíření pro Destiny vychází příští týden v úterý, nastal tedy nejvyšší čas si shrnout, co hráče čeká a nemine. Nese název House of Wolves s sebou pochopitelně přinese nové příběhové mise a tedy rozšíření dějové složky tohoto MMO, do hry přibude taktéž jedna kooperativní Strike mise, trojice nových map pro kompetitivní multiplayer, jedna nová aktivita do arena módu hry (The Prison of Elders) a nový režim Elimination. Všechny tyto novinky si už ale můžete prohlédnout v novém, takřka 6 minut dlouhém traileru.

DLC House of Wolves pro Destiny vyjde 19. května

Pokud jste měli pocit, že se toho okolo Destiny poslední dobou příliš neděje, tak rozhodně zpozorněte, protože 19. května vyjde druhý velký přídavek s názvem Destiny: House of Wolves, což tvůrci z Bungie oznamují CGI trailerem.

Bleskovky

  • 14. 4. 2015 - House of Wolves, nové DLC pro hru Destiny, dorazí na všechny platformy 19. května. (+ video)