Darksiders II: Deathinitive Edition

Darksiders II: Deathinitive Edition

Články

Prosincovým hrám na PS Plus vévodí Darksiders II

Zatímco Vánoční nadílce her na Xbox Live vévodí akce Warhammer: Vermintide, „bezplatným“ hrám na PlayStation Plus zase v prosinci kraluje akční RPG Darksiders II: Deathinitive Edition. Během vánočních svátků tak budete moct rubat fantasy příšery v kůži Smrti, zatímco těm mladším z vás půjde naproti 2,5D bojovka Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends.

Nový díl Darksiders závisí na úspěchu HD remasteru

Budoucnost série Darksiders byla v jednu chvíli přinejlepším nejistá – TQH v roce 2012 spadla z herního nebe a jednotlivé projekty a značky si rozebrali jiní vydavatelé. Zprvu tak pochopitelně nešlo zaručit, zda se ta či ona značka ještě vůbec dočká nějakého dalšího dílu. Jedním z takových případů byla i série Darksiders, kterou si zajistila firma Nordic Games. Nedávno vydala Deathinitive Edition, remaster druhého dílu hry s lepší grafikou a kompletní nabídkou DLC pro PC a současné nové konzole. U tohoto by však "kariéra" série Darksiders rozhodně dkončit nemusela.

Vylepšená edice Darksiders II vychází na Steamu, pro majitele původní verze s 80 % slevou

Nejenom konzoloví fanoušci dvoudílné série Darksiders se mohou podívat na zoubek vylepšené edici druhého dílu, který pro Xbox One a PS4 vyšel před pár dny s podtitulem Deathinitive Edition. Dnes by totiž měla vyjít i pro PC a vydavatel z Nordic Games si při té příležitosti vymyslel zajímavou marketingovou akci. Rozšířenou a takzvaně definitivní edici Darksider II totiž někteří majitelé původních titulů získají zdarma, jiní zase s výraznou slevou. Tak se podívejme, kdo má na co nárok.

Bleskovky

  • 30. 11. 2017 - Členové PS Plus programu obdrží v prosinci Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends (PS4), Darksiders II Deathinitive Edition (PS4), Syberia Collection (PS3), Xblaze Lost: Memories (PS3), Forma.8 (PSV / PS4) a Wanted Corp (PSV). (+ video)

  • 17. 7. 2017 - V asijském regionu obdrží členové PS Plus programu bonusovou plnou PS4 hru v podobě Darksiders II: Deathinitive Edition.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
15. prosince 2015
Recenze