Call of Duty: Advanced Warfare
Věková dostupnost

Call of Duty: Advanced Warfare

Články

Call of Duty: Velké ohlédnutí za 20 lety série

Lítý boj s EA o peníze a lidské zdroje

Rekapitulace: čtrnáct let války s Call of Duty

Call of Duty je snad tou nejslavnější sérií akčních stříleček vůbec. Debutovala v roce 2003 a od té doby s téměř železnou pravidelností každý podzim na naše konzole a počítače přivádí válku. Ze začátku především druhou světovou, ale zdaleka nejen tu. Kam se herní válčení za těch 14 let posunulo až k letošnímu Call of Duty: WWII si ukážeme v naší rekapitulaci. Video pro vás připravil, sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

E3 2016 Fight Club Speciál, den 2.

V prvním „étrojkovém“ Fight Clubu jsme probírali hlavně dění na tiskových konferencích a bavili se tedy o hrách, které nás zaujaly na první pohled. Ve druhém speciálu dostaly přednost hry, které se stačily předvést více než jenom trailerem. Odlišná témata zajistila i zcela obměněná sestava. Moderátorskou sesli totiž obsadil Pavel, kterému budou sekundovat Martin, po dlouhé době Miloš Bohoněk a Vladimír 'Loki' Hrinčár ze studia Hyperbolic Magnetism.

Call of Duty: Advanced Warfare přidává k zombíkům Bruce Campbella

DLC jménem Supremacy pro Call of Duty: Advanced Warfare jsme vám před nedávnem představili, dnes, jediný den před vydáním, se můžeme podívat další videoukázku. Ta kombinuje CGI s gameplay záběry a je zaměřena na pokračování patálií s exozombíky. Ty se tentokráte budou odehrávat na plavidlu patřícímu společnosti Atlas. Trailer uvádí hráče do příběhu dramaticky, a to takže popravou provedenou novou postavou kapitánem Lenoxem, jehož nehraje nikdo jiný, než Bruce Campbell.

DLC Supremacy pro CoD: Advanced Warfare vás zavede do Londýna či na Rudé náměstí

Třetí velký DLC balíček pro Call of Duty: Advanced Warfare nese jméno Supremacy a na jeho obsah se můžete podívat v následujícím videu. V něm se prezentují atraktivní mapy zasazené do Londýna či moskevské Rudé náměstí. Na nových mapách se hráči podívají i do výcvikového střediska Compound a vertikálně laděnou mapu Skyrise vycházející z fanoušky oblíbené Highrise. Chybět samozřejmě nesmí ani rozšíření Exo zombie módu a nášup nových zbraní.

Bleskovky

  • 27. 5. 2015 - Video: DLC Supremacy pro Call of Duty: Advanced Warfare vyjde na X360 a Xbox One 2. června. Nabídne novou epizodu pro Exo Zombies mód a čtyři mapy (Kremlin, Parliament, Compound, Skyrise).

  • 7. 4. 2015 - Amazon zařadil do nabídky Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition pro PS4 a Xbox One, která kromě plné hry nabídne jako bonus DLC Havoc.

  • 19. 3. 2015 - Video:) V Battlefield Hardline můžete vzdát hold stejně jako kdysi v Call of Duty: Advanced Warfare.

  • 15. 3. 2015 - Britský žebříček prodejnosti 10. týdne roku 2015: 1. Grand Theft Auto V, 2. Call of Duty: Advanced Warfare, 3. FIFA 15.

  • 23. 2. 2015 - Britský žebříček prodejnosti 8. týdne roku 2015: 1. The Order: 1886, 2. Call of Duty: Advanced Warfare, 3. Evolve.

  • 17. 2. 2015 - Britský žebříček prodejnosti 7. týdne roku 2015: 1. Evolve, 2. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, 3. Call of Duty: Advanced Warfare.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
16. listopadu 2014
Recenze