Bad North

Bad North

Články

Discord otevírá svůj obchod s desítkami pečlivě vybraných titulů

Tak je to konečně tady. Steam, GOG a další podobné služby mají nového vyzyvatele od Discordu. Zatím samozřejmě nedokáže konkurovat rozsahem nabízeného obsahu, ale slibuje opravdu zajímavé prvky – hry, které správci pečlivě vybírají, hry, které mají časovou exkluzivitu, předplatné s přístupem k výborným hrám. Ale je přesto vůbec pro další digitální obchod místo?

Na Switch míří Bastion, Transistor, Into the Breach, Hyper Light Drifter a další indie pecky

Nintendo se ve vyjádření k vlažným reakcím na jejich údajně „slabou prezentaci na E3“ nechalo slyšet, že v na E3 svůj kompletní katalog her na letošní rok neodhalili. A měli pravdu. Ještě před Gamescomem oznámili společně s Blizzardem Diablo III: Eternal Collection a teď máme za sebou nový Nintendo Direct zaměřený na další várku tzv. Nindies, tedy indie her vycházejících na Switch.

Vikingové útočí! Ve strategii Bad North jim musíte nakopat zadnice a rozbít drakkary

Her s vikinskou tématikou se v posledních měsících objevuje víc a víc a ve spoustě případů se jedná o kvalitní tituly. Z poslední doby vzpomeňme třeba izometrické RPG Expedition: Vikings, budovatelskou strategii Northgard nebo třeba akci Hellblade: Senua’s Sacrifice. Není proto divu, že se na probíhajícím Gamescomu Vikingové objevili hned několikrát. Detaily o slušně vypadající strategii Ancestors se dozvíte z našich dojmů později, teď si trošku posvítíme na minimalistickou tower defense hru Bad North.