Assassin’s Creed Unity - Dead Kings
Věková dostupnost

Assassin’s Creed Unity - Dead Kings

Články

DLC Dead Kings pro Assassin’s Creed Unity stojí za zahrání

Vydání Assassin’s Creed Unity na sklonku minulého roku se, kulantně řečeno, zrovna moc nepovedlo. Hra byla zamořená hromadou chyb a nedodělků, v některých lokacích se propadal framerate hluboko pod akceptovatelnou mez a hráčská obec po právu reagovala podobně jako davy rozzuřených francouzských občanů ve hře samotné. V průběhu několika týdnů po vydání pak Ubisoft vydal potřebné záplaty, které hru dotáhly do relativně funkčního stavu. A jako náplast na pořádnou bolístku vyšlo nedávno DLC Dead Kings zcela zdarma. Přináší pár zajímavých novinek včetně poměrně rozsáhlé nové lokace. Má ale vůbec smysl sedmigigový soubor stahovat?

GamesPlay: hrajeme Assassin's Creed Unity - Dead Kings

Kvůli známým okolnostem nakonec Ubisoft původně placené DLC Dead Kings nabídl všem majitelům Assassin's Creed Unity zdarma a zdá se, že nejde o dar danajský.  Alespoň si to myslí Honza Olejník, který se do nových dobrodružství Arna nedávno pustil, aby mohl sepsat článek a připravit se na gamesplay, ve kterém vám všem obsah DLC Dead Kings společně s Pavlem předvede.

Majitelé Assassin's Creed Unity mohou zdarma stahovat příběhové DLC Dead Kings

Původně se za Dead Kings mělo platit a DLC dle tvrzení Ubisoftu představuje samostatnou kampaň a ne jen pár náhodně slepených misí. Jenže po problémech s funkčností Assassin's Creed Unity se z Dead Kings stal omluvný dárek, který dostanou všichni majitelé hry zadarmo. Jak je to s proklamovanou délkou kampaně se konečně můžeme přesvědčit sami, protože dnes Dead Kings vychází pro PC a Xbox One verze a zítra se DLC dočkají i majitelé PlayStation 4 verze.

Zdarma dostupné DLC Dead Kings pro Assassin’s Creed Unity vyjde příští týden

Kýčovitý český popsong sice říká, že sliby se mají plnit o Vánocích, ale Ubisoft kroutí hlavou a zásadně je plní až po Vánocích, respektive v půlce ledna. Hlavně, že vůbec plní. Vedení Ubisoftu kvůli problémům s Assassin's Creed Unity majitelům hry slíbilo, že dostanou všichni a bez výjimky zdarma první příběhové DLC Dead Kings a svůj slib splní příští týden ve dnech 13. (Xbox One, PC) a 14. ledna (PS4), kdy se můžete v roli Arna podívat na zoubek nejenom tajemství podzemních katakomb pod Saint Denis, ale vyzkoušet i nové kooperativní i vedlejší mise, případně se radovat z nových zbraní, vybavení, oblečků a dalších prkotin. Příběhovou část DLC Dead Kings názorně předvádí následující trailer.

Součástí DLC nabídky pro Assassin's Creed Unity je i plošinovka z Číny

Předplatit si výměnou za mírnou slevu budoucí DLC (season pass) pro libovolnou hru je už delší dobu běžná praxe. Nikoho tedy nepřekvapí, že podobnou možnost nabízí i tvůrci Assassin's Creed Unity. Kromě bonusových misí do hlavní hry nabídne season pass rozsáhlé kampaňové rozšíření Dead Kings ze Saint–Denis a především akční plošinovku Assassin's Creed Chronicles: China - hlavní hrdinkou této samotstatné hry má být čínská asasínka Šao Ťün (díky AB!).
Hodnocení čtenářů:
50/100