Posel smrti 2

Posel smrti 2

Články

Posel Smrti 3 chce děsit a lekat v českém traileru

Prokletí rodu Gordonů už fanouškům adventurek zařídilo dva díly v sérii Posel Smrti a na přelom března a dubna se chystá díl třetí, díky TopCD opět lokalizovaný do češtiny včetně dabingu (Darrena opět namluví David Prachař). Druhý Posel Smrti (recenze) byl oproti jedničce (recenze) přijat poměrně chladně – fandové jej však nakonec skousli, pořád si hra držela vysoký standard a uhrančivou atmosféru.

Best of 2010: Nejlepší adventura

Zajímají dnes ještě někoho adventury? Hry, které vsadily na příběh, atmosféru a přemýšlení a oželely přitom moderní grafické efekty a dechberoucí akční scény? Nás rozhodně ano! Adventury jsou pro nás balzámem na duši, a i mezi všemi aktuálními herními blockbustery si najdeme na ty nejlepší z nich vždycky čas.

Posel Smrti 2 - návod 3.část

Dokončení návodu se čtvrtou až šestou kapitolou vám pomůže s hraním na klavír, skládáním mozaiky, destičkou s kozly a lvy, či s vyřešením hádanky s tlačítky v podlaze.

Posel Smrti 2 - návod 2.část

Dokončení návodu na 2. kapitolu s prozkoumáním Angelinina pokoje a především věnování se té třetí, v níž poprvé zavítáte do vesnice Willow Creek a zůstanete uvězněni v cele.

Posel Smrti 2 - návod 1.část

Pro účely návodu na detektivní adventuru jsme zvolili normální obtížnost, která neposkytuje dodatečnou pomoc v deníku ani možnost přeskočit některé hádanky.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
11. března 2010
Recenze