Dustforce
Věková dostupnost

Dustforce

Články

Humble Mozilla Bundle prodává balík osmi her do vašeho prohlížeče

Humble Bundle už dávno není tím zjevením, jako před čtyřmi lety, kdy jsme na možnost koupit balík her za prakticky libovolnou cenu koukali jako sněhuláka v létě. Nárazová charitativní akce se změnila v regulérní obchod a na trhu se objevil asi milion kopií. Speciální Humble Bundle akce ale pokračují dál, a přestože jejich atraktivita je výrazně nižší, občas některá z nich nabídne příjemné překvapení – třeba aktuální Humble Mozilla Bundle, který obsahuje sadu známých titulů hratelných díky asm.js přímo v browseru.

Nezávislý rozcestník – od narušení k nahotě

Dnešní díl Rozcestníku odstartujeme amnézií. Poté se klidně vrhneme na koště či vysavač. Zjistíme, jestli by Češi mohli za velkou louží vyhrát prestižní cenu - snad to nebude až takové sci-fi, jako kdybyste zkřížili Fallout s Minecraftem. A Dwarf Fortress? Ten začíná mít pěkně... nahatou konkurenci. Přesvědčte se sami.

Nezávislý rozcestník – středověk neskončil, prach leží dál

Tak jak dnes? Sekat do masa, rozbíjet nepřátelům zbroj a stříkat krev? Stárnout ve hře a přemýšlet o smyslu lidského bytí? Skákat z plošinky na plošinku a… zametat prach? Hrát si s festivalovými perlami? Nebo si povídat o jedné tak trochu jiné věžovce? Možnosti tu jsou – jenom se rozhodnout.