World of Speed

World of Speed

Články

Vybíráme z předběžného přístupu – simulátor boje zvířat, dlouho očekávané závody a hra na boha

Zatímco v minulém týdnu bylo téměř nemožné vybrat alespoň pět zajímavých her v předběžném přístupu, tentokrát jsem čelil opačnému problému – vybrat pouze pět titulů mezi tolika nadejně vypadajícími projekty. Nejenže konečně vyšla onlinovka Quake Champions (článek, Steam) a městská akce typu GTA Broke Protocol (článek, Steam), ale také „simulátor“ souboje dinosaurů, odpočinkové cestování po světě, dlouho očekávané online závody, logická hra s odkazem na Lemmings a další božská strategie. Těm všem se věnuje dnešní přehled early access her za minulý týden.

World of Speed předvádí na okruhu Silverstone pohled z kabiny i mimo auto

Vývojáři ze studia Slightly Mad v únoru oznámili free-to-play závodní hru World of Speed, která je oproti Project CARS více arkádová a obecně akční. Není na tom nic špatného, obě hry by měly oslovovat trochu jinou skupinu virtuálních závodníků. Nové záběry z World of Speed by se přesto mohly líbit oběma táborům.

Závodní onlinovka World of Speed bude free, ale ne free-to-play

Když Slightly Mad Studios oznámili, že kromě svého Project CARS pracují i na online free-to-play závodech World of Speed, mnozí si pomysleli, že jsou tihle chlapíci vážně tak trochu šílení. Ještě nevydali jeden projekt a už se po hlavě ženou do dalšího? Jenže to vypadá, že to mají dobře promyšlené.

Tvůrci Project CARS oznámili free-to-play závody World of Speed

„Kuj železo, dokud je žhavé,“ si říkají vývojáři ze Slightly Mad Studios (tvůrci Need for Speed: Shift) a vedle Project CARS chystají čerstvě oznámenou závodní hru World of Speed. Půjde o free-to-play online závody s arkádovějším jízdním modelem, než jaký nabídne Project CARS, což jasně definuje o jaký typ hry půjde.