Sledujte přepadení banky v Red Dead Redemption II
zdroj: tisková zpráva

Sledujte přepadení banky v Red Dead Redemption II

1. 10. 2018 15:45 | Video | autor: Patrik Hajda |

Studio Rockstar nám před nějakými dvěma měsíci ukázalo první záběry z dlouho očekávané kovbojky. Na jejich konci nám hlas komentátorky přislíbil, že nás v dalším videu čeká detailnější pohled na mise a některé vedlejší aktivity. A tak se také stalo. Nové záběry jsou plné zajímavých zájmových činností běžného kovboje.

Video hned v úvodu potvrzuje jednu důležitou věc – nebudou chybět riskantní honičky po střechách vagonů. Ale stejně tak dojde i na pokerovou partičku v baru se sklenkou v ruce, pokud vám tedy ještě zbývají nějaké prsty po klasické hazardní hře s nožem.

Prsty se obecně hodí ke spoustě dalších činností. Třeba když si chcete zvednout pomyslnou karmu obdarováním bezdomovce hrstí drobáků. Prst na spoušti je důležitý obecně, ale třeba v takovém duelu v pravé poledne na něm závisí váš život víc než kdy jindy. A co teprve ve chvíli, kdy se rozhodnete sundat několik protivníků najednou se zpomalením času pomocí systému Dead Eye, který navíc odhalí jejich zranitelná místa.

Arthur se stejně jako Henry z Kingdom Come umí bavit i se ženami, ale video v tomto směru ukázalo jen taneček při měsíčku. A stejně jako náš český Jindra by si i Arthur měl dát horku koupel, když se vyválí v bahně, nebo něčem ještě horším.

Tentokrát nám komentátorka už neslibuje další video. To ho sice přímo nevylučuje, ale vydání je přeci jen za dveřmi, takže bych se nedivil, kdyby nás čekaly už jen regulérní trailery. Red Dead Redemption II dorazí na PS4 a Xbox One 26. října.

 

 

 

Nejnovější články