Nový Crackdown předvádí totální destrukci poháněnou cloudem
zdroj: tisková zpráva

Nový Crackdown předvádí totální destrukci poháněnou cloudem

5. 8. 2015 9:59 | Video | autor: Adam Homola |

Je to už nějaká doba kdy jsme se dozvěděli o existenci nového Crackdownu, ale vývojáři nám ne a ne ukázat hru samotnou. Na aktuálním Gamescomu se Crackdown na pódiu Microsoftu představil v celé své kráse a rovnou vytáhnul z rukávu svůj největší trumf: stoprocentní zničitelnost prostředí v multiplayerovém kooperativním módu pro čtyři hráče.

Na to, jak taková kompletní destrukce vypadá, se můžete podívat ve videu níže. Video sice "kazí" záběry na pracující či hrající vývojáře, ale ze hry je vidět dostatek záběrů. Pokud vám možnost kompletní destrukce prostředí připadá nereálná, nezapomeňte, že Microsoft a vývojáři z anglického studia Reagent Games nespoléhají pouze na výpočetní výkon Xboxu One.

zdroj: Archiv

Crackdown totiž bude spoléhat na Microsoftí sílu v cloudu. Zřejemě tu, která poháněla dedikované servery pro Titanfall - Microsoft Azure. Právě díky Azure bude moct Crackdown využívat údajně až dvacetinásobně větší výkon, než jaký máte díky Xboxu One pod televizí. Vedle totální destrukce nás vývojáři ještě lákají na zatím blíže neurčený dynamický příběh, super hi-tech zbraně, vozidla a spoustu nepřátel.

Letos si nový Crackdown ale ještě nezahrajeme. Do multiplayeru se budeme moct vrhnout až v létě příštího roku, exkluzivně na Xboxu One. Více už napoví trailer výše.

Nejnovější články