Transformers: Rise of the Dark Spark

Transformers: Rise of the Dark Spark

Články

Video z Transformers: Rise of the Dark Spark předvádí co-op mód

Vydávat dnes akční hru bez podporu multiplayeru nebo alespoň kooperace se nesluší, i když to často není trošku logické. Hry v Transformers sérii ale z podbízení se trendům podezírat nebo dokonce obviňovat nemůžu, protože podporou kooperace se chlubily v podstatě každý díl a chystaný Rise of the Dark Spark tedy jen pokračuje v tradici. A právě kooperaci představuje nové video.

Nové video z Transformers: Rise of the Dark Spark

Transformers: Rise of the Dark Spark je třetí díl ve War for Cybertron sérii od Activision a čtvrtá hra v sérii Transformers her podle filmů. Zároveň je Dark Spark první hra v sérii, na které nedělali lidé ze studia High Moon, což může pro fanoušky znamenat zdvižený varovný prst. Transformers hry od High Moon (makají na CoD: Advanced Warfare) šly totiž velmi příjemně proti trendu filmových her – byly přinejhorším solidní, což je tak často nevidí. Jestli se tohoto příjemného trendu bude držet i Transformers: Rise of the Dark Spark od kluků a holek z Edge of Reality, si však netroufnu soudit ani po zhlédnutí nového traileru.

Transformers: Rise of the Dark Spark vás nechá hrát za Autoboty i Decepticony

Jelikož by měl letos vyjít nový film Transformers: Zánik (po smutném odchodu Megan Fox v trojce sérii opustil, naštěstí, i Shia LaBeouf), bude jej doprovázet i nová Transformers hra. Nese podtitul Rise of the Dark Spark a postará se o ni studio Edge of Reality, které vystřídá tradiční „transforemisty“ High Moon Studios, kteří naposledy, ještě před vydáním Deadpoola, přišli o velkou část týmu.
Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
19. července 2014
Recenze