Trackmania Turbo
Věková dostupnost

Trackmania Turbo

Články

Šílený Max pro PS Plus, zabiják ve viktoriánské Anglii pro Games with Gold

Když na to půjdu z osobního hlediska, minulý měsíc na tom byli majitelé PlayStationu předplácející si službu PS Plus o něco lépe než jejich kolegové s Xboxem a Games with Gold. Ne že by snad Superhot a Trials of the Blood Dragon byly špatné hry, to vůbec ne. Ale přeci jen Ratchet & Clank a hlavně Bloodborne jim to natřou na plné čáře. Ale nás teď zajímá duben, a tam dle mého názoru nastává vyrovnaný boj, který potěší obě strany.

Do jakých titulů se můžete pustit s listopadovým PS Plus a Games with Gold?

Troufám si tvrdit, že minulou nabídku her „zdarma“ v rámci předplatného na konzolích PlayStation a Xbox vyhrálo s mírným náskokem Sony. Zatímco Microsoft nabídl skvělé Gone Home a The Turing Test na Xbox One a nadprůměrnou Medal of Honor: Airborne na Xbox 360, Sony se vytasila s kompletní kolekcí hororovky Amnesia a parádním Metal Gear Solid V: The Phantom Pain na PS4. V aktuálním měsíci je pak v mých očích jasným vítězem minulý poražený – Microsoft.

Konzoloví hráči si vyzkouší Trackmanii Turbo v otevřené betě, PC hráči v demu

Nová Trackmania Turbo vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 25. března, ale ještě víkend předtím si ji budou moct hráči na konzolích zdarma vyzkoušet. A to sice v rámci otevřené betaverze, která poběží od 18. do 21. března a týká se pouze PlayStationu 4 a Xboxu One. Hráči na PC dostanou namísto otevřené bety zatím blíže nespecifikovanou demoverzi.

V Trackmania Turbo začnou auta létat kolem trati na konci března

Na loňské E3 oznámená Trackmania Turbo se dostane do obchodů 25. března tohoto roku. Novou Trackmanii si zahrajete na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Ve svém jádru nenabídne nic zásadně odlišného od původní hry a pořád tak půjde o zběsile rychlé adrenalinové závodění s autíčky.

Trackmania řadí turbo a nově přijíždí také na současné konzole

Jednou z her, které Ubisoft na letošní E3 oznámila, byla nová Trackmania. Pod názvem Trackmania Turbo se objeví i na konzolích současné a PC. Na TT pracují vývojáři ze studia Nadeo, které na sérii dělá už přes deset let. Nová Trackmania má být ve svém jádru stejná, jako předchozí díly, jen toho nabídne mnohem víc a v mnohem hezčím a lepším provedení.

Bleskovky

  • 28. 3. 2018 - Členové PS Plus programu obdrží v dubnu Mad Max (PS4), TrackMania Turbo (PS4), In Space we Brawl (PS3), Toy Home (PS3), 99 Vidas (PSV) a Q*Bert Rebooted (PSV/PS4/PS3).

  • 27. 10. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v listopadu 2017 zdarma  Trackmania Turbo (XOne), Tales from the Borderlands Complete Season (XOne), NiGHTS into dreams (X360 / XOne) a Deadfall Adventures (X360 / XOne).

  • 9. 11. 2016 - Ubisoft vydal bezplatný VR update pro Trackmania Turbo. Pokud byste váhali, můžete hru vyzkoušet v demoverzi. (+ video)

  • 21. 3. 2016 - Betaverze Trackmania Turbo běží na Xbox One v rozlišení 900p při 60 fps a na PS4 v rozlišení 1080p při 60 fps.

  • 17. 3. 2016 - Zítra se pro majitele nových konzolí otevřou brány třídenní betaverze TrackMania Turbo. (+ video)

  • 4. 11. 2015 - Trackmania Turbo nabídne podporu zařízení Oculus Rift a PlayStation VR.