Konzoloví hráči si vyzkouší Trackmanii Turbo v otevřené betě, PC hráči v demu
zdroj: tisková zpráva

Konzoloví hráči si vyzkouší Trackmanii Turbo v otevřené betě, PC hráči v demu

17. 3. 2016 14:39 | Preview | autor: Adam Homola |

Nová Trackmania Turbo vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 25. března, ale ještě víkend předtím si ji budou moct hráči na konzolích zdarma vyzkoušet. A to sice v rámci otevřené betaverze, která poběží od 18. do 21. března a týká se pouze PlayStationu 4 a Xboxu One. Hráči na PC dostanou namísto otevřené bety zatím blíže nespecifikovanou demoverzi.

Zástupce Ubisoftu se ve vyjádření pro PC Gamer nijak netají tím, že účelem bety není ani tak testování hry, jako spíš zátěže na serverovou infrastrukturu s cílem zajistit co nelepší start hry. Ostatně Trackmania Turbo je vůbec první Trackmanií pro konzole současné generace a tak je, ostatně jako u jiných online titulů, důkladné testování na místě.

Zkrátka nepřijdou ale ani hráči na počítačích. Ti si budou moct novou Trackmanii vyzkoušet v demoverzi, které zástupce Ubisoftu říká „free trial.“ Jestli to tak bude časově omezené demo, nebo klasické demo s několika okruhy, zatím není jasné.

zdroj: Archiv

Demoverze PC verze bude ale dostupná až po vydání hry, tudíž si Trackmanii Turbo na počítačích před 25. březnem nevyzkoušíte. Plná verze hry bude obsahovat 200 tratí v celkem čtyřech prostředích a každou z nich si můžete projet v pěti obtížnostech.

Z prostředí se vrátí starý známý International Stadium, Canyon Grand Drift a Down & Dirty Valley. K nim se přidá nový Lagoon Rollercoaster, který jde vidět na některém z předchozích videí. Ubisoft oznámil Trackmanii Turbo na loňské E3 s tím, že vedle spousty tratí a jednoho nového prostředí vám ježdění, nebo možná spíš poletování kolem trati, zpestří dynamická hudba a možnost navrhovat a sdílet vlastní mapy.

Trackmania Turbo zdroj: tisková zpráva

Nová verze Trackbuilderu vám vedle klasického navrhování tratí umožní vygenerování nového, zcela náhodného okruhu. Teoreticky tak lze počítat s tím, že se vám tratě jen tak neomrzí…

Nejnovější články