Vývoje Homefront 2 se problémy THQ netýkají
zdroj: tisková zpráva

Vývoje Homefront 2 se problémy THQ netýkají

22. 6. 2012 14:55 | Téma | autor: Adam Homola |

S vydavatelem THQ to jde od desíti k pěti. Firma ruší, škrtá, propouští a mění hry, jen aby svůj byznys co nejdříve narovnala. Mají nového prezidenta, Jasona Rubina, který má loď dokormidlovat do trochu klidnějších vod. Nedávno THQ tak trochu zasáhlo do Warhammer 40K: Dark Millenium a najednou bude z MMORPG hry singleplayerovka s online prvky. Kdo jste se obávali o to, jestli náhodou THQ nějak nezasáhne do vývoje Homefront 2, můžete být v klidu. Vývoj Homefront 2 mají pod palcem kluci z Cryteku, kteří tvrdí, že jim do toho THQ vůbec nekecá.

“Nemá to na nás žádný dopad, nic se nezměnilo. Měli jsme pár schůzek, proběhlo nějaké představování lidí a vždycky to bylo transparentní. Abych byl upřímný, tak vývoj Homefront 2 je stejně docela izolovaný. My k tomu přistupujeme jako k naší nové značce a THQ nás respektuje. Jen nám vzkázali, že nám věří, že prý víme co děláme a my s nimi spolupracujeme na příběhu,” poodhalil v rozhovoru pro CVG roušku vývoje Cevat Yerli, šéf Cryteku.

Na Homefront 2 maká studio Cryteku v Nottinghamu - bývalí Free Radical. Ti mají na svědomí například Second Sight a střílečku Haze. Detaily o hře samotné zatím v podstatě nejsou, na E3 nebyla a datum vydání je zatím také v nedohlednu.

Nejnovější články