Inquisitor, druhá Arma  a Ultima 9 v nabídce GoGu
zdroj: tisková zpráva

Inquisitor, druhá Arma a Ultima 9 v nabídce GoGu

29. 8. 2012 20:00 | Téma | autor: Petr Poláček |

Člověk pár týdnů nestihne sledovat GoG.com a chlapci se s přidáváním nových titulů rozjedou způsobem, který by při nezmírněné frekvenci mohl brzy atakovat i Steam. A nechybí mezi nimi ani pár českých kousků. V nabídce se nachází třebas Arma 2: Combined Operations, kterou potřebujete, pokud chcete hrát parádní mod DayZ.

Druhou tuzemskou hrou v nabídce GoGu je izometrické RPG Inquisitor od Cinemaxu, které už brzy vyjde v ENG verzi, jejíž beta pomaloučku, polehoučku končí. Zatím si hru můžete pořídit v předobjednávce s 20% slevou, a pokud tak uděláte, dostane se vám do rukou verze česká i anglická. A protože jsem kdysi hrál CZ verzi a nyní nakouknul i do bety verze anglické, tak mohu zodpovědně říci, že je hra stejně ukecaná bez ohledu na zvolený jazyk. ENG verze rovněž obsahuje stejné množství netopýrů a je stejně hardcore, jako byla ta česká, která vyšla před několika lety. Co tam však má GoG dále zajímavého?

Rozhodně si nenechte ujít akční adventure Legacy of Kain: Soul Reaver 2, kompilaci superhardcore RPG Geneforge 1-5 a velmi, velmi emo titul To The Moon, nad nímž svého času lkal i Lukáš. A když přejdu všechny ty skvělé tituly od Introversion (Uplink, Hacker, Darwinia, Multiwinia, Defcon), potažmo výbornou hudební hru Symphony a zakončení Legacy of Kain ságy s podtitulem Defiance, tak mi zbývá dvojice Ultima 9: Ascension a předobjednávka slibného retro-sandboxu Retro City Rampage. O druhé jmenované hře ještě určitě uslyšíme, takže ji nechám odpočinout, a pokud jde o devátou Ultimu, tak si prostě prohlédněte tohle video a bude vám všechno jasné. Ale stejně si devátou Ultimu rád zahraju...úchylka.

 

 

Nejnovější články