GamesCom 2011 poprvé, hlásí se Altair a Modern Warfare 3
zdroj: tisková zpráva

GamesCom 2011 poprvé, hlásí se Altair a Modern Warfare 3

18. 8. 2011 3:32 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

První den GamesComu je již tradičně zasvěcen novinářům a byznysmenům, takže na výstavišti v Kolíně nad Rýnem je relativní klid a ticho. Tedy, samozřejmě v intenci herních výstav. Každopádně, první den GamesComu byl relativně klidný i co se týče nových oznámení a událostí, takže všechny informace z Kolína nakonec přehlušila zpráva o tom, že se Square-Enix rozhodli regionálně uzamknout evropské verze Deus Ex: Human Revolution. Přes všechen ten křik na diskusních fórech pak ale málem zanikly informace, videa a screenshoty, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. Pojďme si je tedy zrekapitulovat v našem přehledu...

GamesCom 2011 - DEN 1: Důležité události

- Modern Warfare 3 bude na PC podporovat dedikované servery. Podrobnosti o tom, jak to bude fungovat, jsou zatím zahaleny tajemstvím.

- CD Projekt oznámil, v čem se bude lišit vylepšená verze Zaklínače 2 od původní hry.

- Paradox Interactive oznámili novou hru zasazenou do období takzvané Války růži. Její název? Překvapivě War of the Roses!

- Nintendo se nenechalo zahanbit zprávami od Sony a oznámilo, že do konce roku uvede na trh novou revizi konzole Wii. Má být tenčí, nebude podporovat hry pro GameCube a pravděpodobně bude i o něco levnější. Zatím ale nevíme o kolik.

- Wargaming.net oznámili vývoj World of Battleships a vydali hned i první screenshoty a trailer.

- Z Dota 2 turnaje  k nám dorazily první záběry z hraní. Českému týmu SGC se jinak v turnaji daří střídavě, připsal si jednu výhru a dvě prohry. Uvidíme, jak se bude pavoukem prokousávat v dalších dnech.

- NCsoft ohlásil spolupráci se studiem Carbine, jejímž vyústěním by mělo být MMORPG Wildstar.

 

GamesCom 2011 - DEN 1: Zajímavá videa

 

GamesCom 2011 - DEN 1: Hezké screenshoty

Aliens: Colonial Marines


Assassin's Creed Revelations


Batman: Arkham City


Bioshock Infinite


Borderlands 2


Dishonored


Far Cry 3


Ghost Recon: Future Soldier


Guild Wars 2


Metro: Last Light


Prey 2


The Secret World


Trine 2

Nejnovější články