Syndrome
Věková dostupnost

Syndrome

Články

Kdo se schová, přežije - v survival hororu Syndrome není dost nábojů pro všechny nepřátele

Sci-fi horor Syndrome vychází už příští měsíc, a protože ho tvůrci prezentovali na Gamescomu, rozhodli se zveřejnit více informací než posledně. Konkrétně to znamená, že na záběrech videa nabízí podrobnější nástin příběhu, a zároveň prezentují zbraně, které budete ke své obraně používat. Nepočítejte ale s tím, že byste se hrou prostříleli. Syndrome se chce totiž vrátit ke kořenům žánru survival hororů.

Upoutávka na old school horor Syndrome nalhává, že je všechno v pořádku

Nový trailer na klaustrofobní horor Syndrome se nevěnuje hernímu příběhu, ale spíše událostem, které zápletce hry předchází. Ve zprávě hrající na pozadí videa se dozvíte, že jste jeden z nejlepších, nacházíte se na té technologicky nejpokročilejší lodi, všechno je skvělé a technologie okolo vlastně nepotřebujete, protože se nemůže nic pokazit. Netřeba dodávat, že informace je v ostrém kontrastu s momentem, kdy vám vývojáři ukáží pravou povahu hry.

Klaustrofobní horor Syndrome vás probudí na zdánlivě opuštěné lodi

Další sugestivní sci-fi horor viděných z pohledu vlastních očí se jmenuje Syndrome a operuje s premisou, že můžete klidně střílet, ale stejně relevantní taktikou je útěk nebo hra na schovávanou. Celou hru by se prý měl střídat pocit, že jste si jisti svojí palebnou silou, s pocitem strachu, aby se monstrum nepodívalo zrovna do skříně, kde se schováváte. Hratelností má Syndrome navázat na klasické survival horory a po jejich vzoru bude ve hře hodně málo munice.

Survival horror Sleepers vás vezme na opuštěný vesmírný koráb

Lidstvo se do vzdálenějších končin vesmíru ještě nepodívalo, to však filmovým ani herním tvůrcům tolik nevadí a opuštěná vesmírná loď je vděčným tématem mnoha hororů. Dalším takovým bude například Sleepers z dílen studia Camel 101, který se vám představuje prvnímtrailerem odhalujícím atmosféru temných zákoutí opuštěného korábu.

Bleskovky

  • 28. 4. 2017 - Horor Syndrome vyjde na PS4/PSVR až 2. června.

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
14. října 2016
Recenze