Survival horror Sleepers vás vezme na opuštěný vesmírný koráb
zdroj: tisková zpráva

Survival horror Sleepers vás vezme na opuštěný vesmírný koráb

27. 5. 2015 16:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Lidstvo se do vzdálenějších končin vesmíru ještě nepodívalo, to však filmovým ani herním tvůrcům tolik nevadí a opuštěná vesmírná loď je vděčným tématem mnoha hororů. Dalším takovým bude například Sleepers z dílen studia Camel 101, který se vám představuje prvnímtrailerem odhalujícím atmosféru temných zákoutí opuštěného korábu.

Ve Sleepers se hráči ocitnou opět jednou v nezáviděníhodné situaci – s kompletní amnézií se probíráte na neznámém místě uprostřed neprozkoumaných končin vesmíru. Cílem pak pochopitelně není nic jiného, než únik i samotné přežití v nehostinném prostředí, ve kterém, jak už tak v naší branži bývá dobrým zvykem, není hráč tak docela sám a společnost to nebude přátelská. Posuďte sami:

zdroj: Archiv

Sleepers by měli vyjít ve druhém kvartálu příštího roku a nabídnou souboje o přežití v korábu, kde většina posádky je mrtvá a ti zbylí se přeměnili v cosi neznámého. S nepřáteli se půjde utkat přímo, někdy však bude nejlepší možnou strategií vzít nohy na ramena.

Pohled z první osoby slibuje efektivní vtažení do hororového děje, ve kterém kromě samotných soubojů půjde také o sběr předmětů a interakci s prostředím. Inspiraci si autoři berou například z her jako jsou System Shock, Dead Space či Resident Evil a kromě klasické hry na schovávanou a na kočku a myš slibují přinést také autentický klaustrofobní zážitek, inteligentní nepřátele, chytlavý příběh a nakonec také například podporu Oculus Rift. Pokochejte se okolní temnou galerií, teaserem a v případě bližšího zájmu se můžete také podívat na čerstvě spuštěné oficiální stránky hry.

Nejnovější články