Symmetry
Věková dostupnost

Symmetry

Články

Vychází nekompromisní sci-fi survival Symmetry plný mrazu a nebezpečí

Vizuálně krásná, hratelnostně nekompromisní. Alespoň tak se tváří čerstvě vydaná 2D survival hra Symmetry, která vám nic nedaruje. Musíte se v ní ponořit do role „správce“ několika přeživších, které ztroskotání vesmírné lodi na opuštěné, nehostinné planetě nezabilo. Zabít je ale v následujících hodinách může spousta věcí a vy jste tu od toho, aby se tak nestalo.

Jízdní řád na další týden – Metal Gear či Age of Empires

Minulý týden se přes nás převalila cunami v podobě Kingdom Come a už je tedy čas vyhlížet další hry, protože koření musí proudit a hry musí vycházet. Ani tento týden vás nezklame, protože se vrací jak velké značky (byť v ne až tak tradičním balení), tak i debutují méně nápadné tituly, ze kterých možná značky budou. Jako každý týden pro vás Jízdní řád sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

Drsný survival Symmetry vás za měsíc naučí kanibalismu

Ve vzdálené budoucnosti narazí výzkumné plavidlo na opuštěnou planetu kdesi v hloubi vesmíru. Přirozená, neopatrná touha objevovat zapříčiní zřícení raketoplánu na povrch této pozoruhodné planety a stane se osudnou značné části lidské posádky. Co se stane se zbytkem přeživších? To už je na vás.

V survival thrilleru Symmetry musíte přežít na zamrzlé mimozemské planetě

Polské studio Sleepless Clinic se na konto své nové hry Symmetry hodlá posunout od vývoje mobilních her a směrem k survival žánru. Nechtějí ale konkurovat DayZ nebo Ark. Skrze titul s názvem Symmetry by chtěli vývojáři oslovit hlavně fanoušky This War of Mine nebo Sheltered.
Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
2. dubna 2018
Recenze