Super Mario Maker

Super Mario Maker

Články

Nintendo chystá pro Wii U a 3DS spoustu zajímavých her, které jsme si zahráli

Nintendo na letošní E3 nechybělo, ale Petr, Miloš a Kuba se v Los Angeles nemohli rozkrájet a zahrát si úplně všechno. Proto dělá Nintendo už několik let evropskou akci Post E3 Tour, kde si mohou novináři z celé Evropy chystané hry v klidu vyzkoušet. Letos padl los na polské Katovice, kde jsme si zahráli všechno od Maria a Metroidu přes Skylanders až po nový Star Fox. Pojďme se tedy na chystanou plejádu her od japonského vydavatele podívat.

V Mario Maker si můžete navrhnout vlastní plošinovku s Mariem

Hry od Nintenda jsou často natolik unikátní (i v dobrém slova smyslu divné) a originální, že působí jako zjevení. Třeba v Mario Maker vás Nintendo nechá nahlédnout pod ruce vývojáře a vyzkoušet si, jaké je to být designérem Mario her. Jestli si myslíte že na to máte, měli byste si připravit Wii U, protože právě na této platformě hra vyjde v první polovině příštího roku.

Bleskovky

  • 9. 1. 2017 - Díky fanouškům si nyní můžete zahrát Super Mario Land i v titulu Super Mario Maker. (+ video)

  • 2. 9. 2016 - Nintendo připravuje pro 3DS tituly Super Mario Maker a Pikmin.

  • 4. 11. 2015 - Hry Super Mario Maker se prodalo již 1,88 milionu kopií.

  • 25. 9. 2015 - 285. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Super Mario Maker (9/10), nejhůře dopadly tituly Mad Max a Lovers in a Dangerous Spacetime (6/10).

  • 22. 9. 2015 - Video: Po přibližně 11 tisících pokusech se podařilo pokořit jednu z nejtěžších úrovní Super Mario Maker.

  • 20. 8. 2015 - S Amiibo figurkami si můžete Super Mario Maker zahrát za jiné postavy než je Mario. Pokud figurku nevlastníte, lze se k převlekům dostat taktéž dohráním módu 100 Mario Challenge.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
3. září 2015
Recenze