Space Shock

Space Shock

Články

Zaplaťte si na Kickstarteru sci-fi dungeon Space Shock

Přišel čas na rozhodnutí. Buď vás idea sci-fi dungeonu s několika novátorskými praktikami zajímá a jste ochotni se podílet svými úsporami na její realizaci, nebo je vám to šumák a raději zůstanete u Grimrocku, který momentálně žije tunou nového obsahu od hráčů. Zatímco se budete rozmýšlet, prostudujte si Kickstarter kampaň studia Ideas Unboud, které vám za 150 tisíc liber nabízí sci-fi dungeon Space Shock, o němž jsme vás informovali už začátkem roku.

Space Shock: kroky ve vesmíru

Tu vesmírnou loď nikdy neměli přepadat. Namísto kořisti našli jen zabijácké roboty, zakódované dveře a koridory, kterými se nese zvuk jejich kroků, jako kdyby se pomalu blížila smrt. Teď už trojice pirátů ví, že na tohle místo se chodí jen umírat. Jenže to jim je platné stejně jako vystřílený blaster. Jak z toho ven?

Space Shock chce přenést klasický krokovací dungeon do vesmíru

V průběhu Fight Clubu #108 jsme vám pouštěli záběry z chystané hry (přesně od 56 minuty), ale neřekli jsme vám z jaké. Schválně. Teď už můžeme. Šlo o záběry z připravovaného sci-fi dungeonu Space Shock od studia Ideas Unbound, jehož členem je shodou okolností jeden z posluchačů našeho podcastu. Space Shock aktuálně přistál na Greenlightu, takže o hře můžeme hovořit a ještě než se vhrnu na stručné představení, tak rovnou avizuju, že v brzké době můžete očekávat rozhovor s jedním z tvůrců, který vám hru detailně představí.