Sins of a Dark Age

Sins of a Dark Age

Články

Real-time strategie podle Ironclad vymírají

Před mnoha lety by se takovému prohlášení každý vysmál a šel by označovat skupiny jednotek a klikat. Ale dnes? S RTS jako žánrem to opravdu nevypadá dobře. Potvrzují to tvůrci z Ironclad Studios, kteří stojí za celkem populární vesmírnou strategií Sins of a Solar Empire a momentálně pracují na titulu Sins of a Dark Age, který ovšem kormidlují směrem k MOBA – více si přečtěte zde.

Sins of a Dark Age nakopne moba žánr dynamickými questy

Vývojáři z Ironclad Games se z výšin a dálek nekonečného vesmíru nechali přilákat hned dvěma současnými herními trendy zpět na Zem, a tak po sérii populárních vesmírných strategií Sins of a Solar Empire naskočili do free to play a moba vlaku s chystaným titulem Sins of a Dark Age. Když slyším moba, ježí se mi chlupy na zádech, ale momentálně je tato kombinace RTS a aRPG v kurzu, a když to uděláte zdarma hratelné, tak tím automaticky přilákáte pozornost nemalého množství hráčů.

Oznámení strategie Sins of a Dark Age

Z vesmírné tahovky Sins of a Solar Empire se stává sága. Nečeká ji sice přímé pokračování, vývojáři z Ironclad nyní ale oznámili Sins of a Dark Age - fantasy týmovou strategii, která vyjde zdarma na PC. Podobně jako její předchůdce má i tenhle free-to-play kus spojovat prvky tradiční real-time strategie s akčními RTS. Z každého žánru si autoři prý vzali jen to nejlepší.