Resident Evil: The Mercenaries 3D

Resident Evil: The Mercenaries 3D

Články

Resident Evil slaví 15. narozeniny videem

Zombie klasika vstupuje do druhé poloviny druhé dekády a tak může vesele slavit.

Dojmy z nejzajímavějších her pro Nintendo 3DS

Přestože vítr z plachet všem moderním průkopníkům v masovém využití 3D vzali už nacisté, Nintendo dál neohroženě kráčí vpřed směr konec března, kdy na trh vypustí svůj handheld 3DS. A jakkoli je tahle krabička zajímavá z hlediska technologického, o tom, jestli ji čeká vřelé nebo rezervované přijetí, rozhodnou jen a jen hry. A ty jsme si mohli nedávno znovu vyzkoušet (společně s velkým množství kolegů z webů a blogů) na vlastní oči, tentokrát však během akce Conquestu na domácí půdě, takže se nám dojmy nestihly vykouřit z hlavy kvůli turbulencím a letištním trablům.

Mercenaries 3D a Revelations, dvojitá Resident Evil revoluce

Dvojice Resident Evil her s podtituly Mercenaries 3D a Revelations, patří k nejvíce očekávaným hrám pro nadcházející handheld Nintendo 3DS. Doposud byly o obou hrách k dispozici pouze kusé informace, poslední číslo Famitsu to však částečně napravuje a vykládá na stůl celou pravdu.

Přehled her, které budou Nintendu 3DS slušet

Her ohlášených pro handheld 3DS, který se v Evropě začne prodávat v březnu 2011, je opravdu mnoho. Některé z nich nikdy nevyjdou, jiné uvidíme hned při zahájení prodeje. Faktem ale je, že s výběrem těch opravdu zajímavých, není žádný problém, což k potěše hráčského srdce naznačuje, že launch 3DS by mohl být nejenom zajímavou událostí, ale i videoherní hostinou.