Remaster CoD: Modern Warfare předvádí jednu z nejznámějších misí
zdroj: tisková zpráva

Remaster CoD: Modern Warfare předvádí jednu z nejznámějších misí

15. 7. 2016 12:03 | Preview | autor: Adam Homola |

Ikonických momentů bychom našli v Call of Duty 4: Modern Warfare několik, ale jeden z těch nejznámějších patří hned druhé misi Crew Expendable. Raven Software připravují pod hlavičkou Activisionu remaster čtvrtého Call of Duty na letošní listopad a teď zveřejnil nové video mapující zrychlený průchod druhou misí. Grafický rozdíl si můžete porovnat s původní misí v článku.

Cílem mise je najít „balíček“, ze kterého se nakonec vyklube plutonium. Hladký průběh mise ale přeruší útok nepřátel a tak Soap a jeho kolegové vezmou jen tajný dokument a berou nohy na ramena. Plutonium se sice s lodí potopí, ale mise skončí alespoň částečným úspěchem, kdy dokument nasměruje Soapa správným směrem.

Ke Call of Duty: Modern Warfare Remastered se momentálně dostanete jen skrze předobjednávku edicí Legacy či Digital Deluxe nového Call of Duty: Infinite Warfare. Ta, společně s remasterem čtyřky, vyjde 4. listopadu. Kvalitu remasteru můžete posoudit alespoň rámcově na srovnávacích obrázcích z minula, nebo se podívejte na průchod misí Crew Expendable v původní hře pod textem. Rozdíl je patrný na první pohled a při samotném hraní bude určitě ještě výraznější, pokud se vývojářům technická stránka věci podaří.

zdroj: Archiv

Průchod Crew Expendable v remasteru

Raven Software, kteří mají remaster pod palcem, nejsou v rámci série Call of Duty žádnými nováčky. Vlastní CoD z hlavní série sice na svědomí nemají, ale pomáhali s vývojem multiplayeru, DLC, nebo uživatelského rozhraní například u Black Ops III, Advanced Warfare, Ghosts, Black Ops II, Modern Warfare 3 a prvního Black Ops. Pracovali také na Call of Duty Online určené pro čínský trh. Jejich poslední „vlastní“ hrou, která nepatří do série CoD, je střílečka Singularity z roku 2010.

Původní Modern Warfare vyšla skoro před deseti lety, v listopadu 2007 a je pořád k dostání na Steamu za 20 eur. Bylo to právě první Modern Warfare, které tehdy nakoplo sérii Call of Duty novým směrem a do výšin, kam většina her nedosáhne. Společně s intenzivním singleplayerem přišla i velká evoluce multiplayeru a série funguje podle podobné šablony dodnes.

Průchod Crew Expendable v původní hře

Nejnovější články