Plants vs. Zombies 2: It's About Time

Plants vs. Zombies 2: It's About Time

Články

PopCap vysvětluje, proč Plants vs. Zombies 2 vyšla nejdříve na iOS

Je tomu jen pár dnů, co se na internetu objevila zpráva o pozadí exkluzivity povedeného Plants vs. Zombies 2 pro iOS. Jeden z šéfů EA, Frank Gibeau, totiž na interní schůzce EA řekl, že za zdržení Android verze hry dostali od Applu strašně moc peněz. Zpráva se hned dostala do médií a následně ji popřel jak zástupce Applu, tak EA. Teď se snaží situaci hasit přímo samotný PopCap, který tvrdí, že je pro ně přirozené začít na jedné platformě, udělat pro ni hru pořádně a následně ji portovat na ostatní platformy.

Plants vs. Zombies 2 se snaží být jiná než jednička

Pořád ještě nevíme, kdy přesně Plants vs. Zombies 2: It's About Time vyjde (v Austrálii a na Novém Zélandu už je hra dostupná), ale tvůrci slibují, že se dočkáme ještě v létě. Momentálně můžete uspokojit své pěstitelské choutky alespoň u videodeníčku, který mluví o tom, co bylo při vývoji nejobtížnější.

Blogy z LA: Bez lidí to nejde

Realita má jednu nepříjemnou vlastnost. Zevšedňuje. Znáte to – místo, které vám přišlo na poprvé úžasné, se častým navštěvováním mění v kulisu, ve které se už jen těžko hledají nové významy. Přesně to je losangeleské výstaviště pár dní před E3: mrtvá ulita bez obyvatel. Když ho vidíte poprvé, začne vámi zmítat touha otlapkat si všechny hry, na které tu už visí reklamy. Vidíte ho po desáté a říkáte si: rychle pryč. Teď to tu ještě není ono.

Plants vs Zombies 2 nabídne několik světů a přátelský free to play model

Casual nebo ne, Plants vs Zombies patří ke hrám, které díky své návykové hratelnosti profrčely celým hráčským spektrem a mnoho lidí u nich zabilo neméně hodin v nekonečném likvidování zombíků pomocí své ujeté flóry. Takže není divu, že pokračování téhle hry, Plants vs. Zombies 2: It's About Time, které bylo nedávno oznámeno, budí tolik zájmu.

Plants vs. Zombies 2 vyjde v červenci, exkluzivně pro iOS

Kdepak Windows nebo Mac OSX jako u prvního dílu. Casual tower defense strategie Plants vs. Zombies 2 vyjde 18. července s blíže neurčitou časovou exkluzivitou na iOS zařízeních – iPhone, iPad a iPod Touch. Jak to bude s verzemi pro další platformy, zatím z PopCapu nevypadlo. S ohledem na ohlášenou free to play povahu hry jsou však případné verze pro PC, Macky, Androidy a jiné systémy v podstatě jistotou.

Bleskovky

  • 20. 11. 2017 - Neoficiálně: George Fan, tvůrce Plants vs. Zombies, byl při vytváření druhého dílu vyhozen z EA, protože nesouhlasil s implementací modelu Pay-to-Win.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
19. srpna 2013
Recenze