Pandemic

Pandemic

Články

Kingdom Come: Deliverance bude příští týden zadarmo

Epic Games Store nadále pokračuje ve své strategii lákat do svých tenat nové zákazníky skrze rozdávání her bez jakéhokoliv závazku. Do včerejšího večera jste touto cestou mohli přijít ke skvělé simulaci Farming Simulator 2019, od té doby jsou v nabídce dvě deskovky a za týden se přidá český středověk.

Epic rozdává poslední Farming Simulator a chystá se na trojici deskovek

Před dvěma týdny se Epic Games chvástali úspěšným prvním rokem svého nového digitálního obchodu a přislíbili, že jen tak nepřestanou rozdávat hry zadarmo. A už dávno porušili svůj cíl rozdávat jednu hru každých 14 dní. Stalo se tradicí, že je to minimálně jedna hra týdně. Aktuálně se můžete pustit do jednoho farmaření a příští čtvrtek si rozložíte rovnou tři deskovky.

Porovnání videoherních verzí deskovek s originálem – Ticket to Ride, Pandemic, Splendor

Digitální deskovky sice nezažívají takový boom jako jejich fyzické předlohy, přesto jsou čím dál tím víc k vidění. Minulý týden se kupříkladu vynořila digitální adaptace výborného Gloomhavenu, kterou jsme si už stihli ukázat v GamesPlayi. Vraťme se ale o pár let zpět a podívejme se společně na tři velmi úspěšné deskovky a jejich více či méně povedené porty.