OZombie

OZombie

Články

OZombie na Kickstarteru končí, American chce film s Alenkou

Hezky to začalo (viz náš článek) a smutně skončilo. I když, po prvních dnech, kdy se projekt ke své vytoužené metě blížil rychlostí pohodářského hlemýždě, bylo asi jasno. American McGee nyní vyvěsil bílý prapor a kickstarterovou kampaň OZombie zrušil. Důvodů bylo ale prý hned několik a finance byly jen tím prvním.

Peníze z Kickstarteru na vývoj OZombie stačit nebudou

Další den, další nepříjemné přiznání kolem kickstarterové kampaně. Po včerejším žalozpěvu Tima Schafera o tom, že Double Fine nadprůměrný ranec peněz vybraný od hráčů vlastně nebude ke kompletnímu vývoji Broken Age stačit, se s něčím podobným vytasil i American McGee ze Spicy Horse. Jeho nejnovější projet OZombie, steampunková variace Čaroděje ze země Oz, má na Kickstarteru nastavenou horní příčku 950 tisíc dolarů - ani splnění tohoto cíle by však celý projekt prý nezaplatilo.

American McGee chystá steampunk zombie Čaroděje ze země Oz

Vida, vida, vida. Asi zase budu „muset“ dát peníze na nějaký Kickstarter. American McGee se rozhodl, že tentokrát zkusí realizovat své mile ujeté variace na klasiky prostřednictvím Kickstarteru a přináší na něj OZombie, hodně monstrózní verzi příběhu o Dorotce a Čaroději ze země Oz. Vyvíjený na Unity 3D, OZombie bude primárně kampaní pro jednoho hráče, ovšem najdete zde i multiplayer – po dohrání kampaně.