Začíná otevřená beta Battlefieldu V
zdroj: tisková zpráva

Začíná otevřená beta Battlefieldu V

3. 9. 2018 17:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

DICE posunulo vydání Battlefieldu V na listopad a zároveň tím srazilo hodnotu akcií EA na půlroční minimum. Spolu s tragickými čísly předobjednávek se nabízí otázka, jestli si série brzy nedá roční pauzu podobně jako Assassin’s Creed. Ale ještě předtím musí odbavit otevřenou betu druhoválečného Battlefieldu, která startuje počínaje zítřkem.

Vzhledem k velikosti souborů můžete začít s jejich pre-loadem už dnes, Battlefield V si na vašem disku vyžádá 50GB místa. Majitelé předobjednávek a předplatitelé služeb EA Access, Origin Access nebo Origin Access Premier mají výsadu předčasného přístupu do bety a můžou se na bojiště vrhnout už zítra v jedenáct dopoledne. Zbylí běžní smrtelníci se smí přidat až ve čtvrtek. Beta potrvá do příštího úterý, 11. září, testovací servery se zavřou úderem páté hodiny odpolední.

Cílem bety je odladění klasických technických aspektů, jako je stabilita serverů, latence a matchmaking. Dále jde o vyvážení zbraní i systému progrese, ale i sbírání názorů samotných hráčů, které můžete vyjádřit na příslušných fórech.

zdroj: Archiv

Hrát se bude na podobných mapách jako v uzavřených alfách. Norské fjordy se vrací s Conquestem a dvojicí módů z Grand Operations, Airborne a Breakthrough. Oproti alfě přibude slibovaný Rotterdam s klasickým Conquestem pro 64 hráčů, který EA předváděla i veřejnosti na Gamescomu.

Klíčové body na mapách vám pomůže ovládnout pět ikonických druhoválečných tanků a sedm letadel. Hratelné třídy se nemění – vybrat si můžete z Assaulta, Recona, Medika a Supporta. Všem přísluší specifické schopnosti, ale také typy zbraní.

Majitelé PlayStation 4 a Xbox One už nás mohou zavřít, PC hráče budou zajímat ještě hardwarové požadavky: minimální procesor AMD FX-6350 nebo Intel Core i5 6600K, 8GB RAM a grafická karta AMD Radeon HD 7850 se 2GB paměti nebo Nvidia GeForce GTX 660, 64-bitový Windows 7, 8.1 nebo 10 a DirectX 11.0. Doporučená sestava pak obsahuje procesor AMD FX 8350 Wraith nebo Intel Core i7 4790, 16GB RAM a grafickou kartu AMD Radeon RX 480 se 4GB grafické paměti nebo Nvidia GeForce GTX 1060 se 3GB a DirectX verze 11.1.

Nejnovější články