Battlefield V posouvá datum vydání o měsíc
zdroj: tisková zpráva

Battlefield V posouvá datum vydání o měsíc

30. 8. 2018 15:34 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Přestože Battlefield V získal na E3 i na Gamescomu cenu výstavy za nejlepší multiplayer, za svým klasickým podzimním rivalem Call of Duty: Black Ops 4 letos v předobjednávkách zaostává o více než 85 %. I kvůli tomu se EA rozhodla zapracovat na poslední chvíli nějaké ty změny z hráčské odezvy a odložit vydání Battlefieldu z druhé světové na listopad.

V tiskové zprávě se EA k mizerným číslům předobjednávek samozřejmě nevyjadřuje – naopak věří, že pracuje na jednom z nejlepších dílů Battlefieldu. Singleplayerová kampaň prý ukáže dojemný válečný příběh z dosud neviděné perpsektivy, battle royale mód i služba Tides of War jsou podle ní unikátní a podpoří pospolitost komunity, vždyť to znáte.

zdroj: Archiv

Kdyby ovšem šlo všechno tak krásně podle plánu, k žádnému měsíčnímu odkladu by nejspíš nedošlo. Zvlášť když se v tiskovce píše o nicneříkajících „finálních úpravách jádra hratelnosti“, které se prý projeví už v otevřené betě. Na jejím spuštění se totiž nic nemění, servery EA své brány druhé světové otevřou už 6. září. Zároveň je firma zvědavá na veškerý hráčský feedback a chce „všechno napravit“.

Marketingové fráze jsou to moc pěkné, ale zoufalství celého poselství zakryjí jen stěží – a těžko říct, jaké obří změny zvládnou vývojáři do Battlefieldu V zakomponovat do onoho 20. listopadu, když jde o značku s pevným plánem na roky dopředu.

Nejnovější články