Sony obšťastní předplatitele druhým XCOMem, Microsoft assassinskou plošinovkou
zdroj: tisková zpráva

Sony obšťastní předplatitele druhým XCOMem, Microsoft assassinskou plošinovkou

31. 5. 2018 18:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kdo by to byl čekal, že náš LongPlay tahové strategie XCOM 2: War of the Chosen má až takový dopad za hranicemi našeho státu. Jak se neodvratně blíží konec Vaškova snažení, v Sony se rozhodli poskytnout jeho zástupům fanoušků možnost prožít si podobný zážitek na vlastní kůži. Ale konec snění. Realita je samozřejmě trošku jinde, nicméně načasování je přesto perfektní.

Teď možná trochu zklamu všechny natěšené předplatitele PS Plus. Červnovou dominantou totiž není XCOM 2 s datadiskem War of the Chosen, ale jen samotná základní hra. Ale i ta rozhodně stojí za desítky hodin strávených na zemi ovládané mimozemskou invazí. Problém je pouze v tom, že si musíte sami dokoupit výborný datadisk, který není zrovna levný.

Druhou a poslední červnovou PS4 hrou z PS Plus je povedená motorkářská „plošinovka“ Trials Fusion, která si u nás vysloužila o bod nižší hodnocení než XCOM výše, tedy solidní osmičku. Na konzoli PS3 si zataktizujete v Ghost Recon: Future Soldier od Toma Clancyho a přejedete spoustu nemrtvých v Zombie Driver HD Complete Edition. Seznam uzavírají tituly pro Vitu – Squares a Atomic Ninjas.

zdroj: Archiv

Hry „zadarmo“ rozdává i Microsoft, kdy se Xbox One po měsíční pauze vrací k sérii Assassin’s Creed. Ale zatímco v dubnu vás překvapila viktoriánská Anglie v dílu Syndicate z hlavní série, v červnu se podíváte do Ruska v plošinovkové odbočce Assassin’s Creed Chonicles: Russia. Druhou hrou je MOBA Smite. Ta je samozřejmě dostupná zdarma, takže vy se tímto způsobem dostanete k balíčku v hodnotě 100 dolarů, který vám dá k dispozici dalších 20 bohů a 50 bonusů v podobě skinů a dalších doplňků.

Pokud se ještě stále věnujete starší konzoli Xbox 360, připravte se na kostičkové dobrodružství LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues a závody s auty transformující se do lodí a letadel v Sonic & All-Stars Racing Transformed (tak tady se inspirovala The Crew 2!).

zdroj: Archiv

Nejnovější články