CoD: Elite bude od vydání Black Ops 2 zcela zdarma
zdroj: tisková zpráva

CoD: Elite bude od vydání Black Ops 2 zcela zdarma

15. 10. 2012 18:23 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Zatímco o PC verzi služby Call of Duty: Elite si mohou hráči nechat stále jenom zdát, konzoloví hráči se mohou těšit, že se jim společně s Call of Duty: Black Ops 2 zpřístupní bezplatně všechny prvky, které CoD: Elite nabízí a do nynějška byly k dispozici pouze za poplatek. Ty hlavní vám odprezentují vývojáři z Treyarchu na videu po rozkliku, ale ve zkratce jsou to: rozšířená podpora klanů včetně předvýběru klanu pro vás nejvhodnějšího, rozšířené hráčské statistiky včetně možnosti do puntíku kopírovat loadout libovolného hráče ze hry, vylepšená CoD: Elite TV s podporou tabletů a konečně je to podpora Zombie módu v podobě sledování kompletních statistik.

Všechny tyhle výhody však platí jen a pouze v případě Black Ops 2 a nevztahují se zpětně na Modern Warfare 3, kde budou prémiové prvky CoD: Elite dostupné pouze těm, co si za ně původně zaplatili. V případě Modern Warfare 3 totiž některé DLC balíčky byly vázané právě na to, že si člověk zaplatil za CoD: Elite.

Pokud jde o DLC pro Black Ops 2, tak nový obsah bude v průběhu roku 2013 distribuován v celkem čtyřech balíčcích, které si můžete předkoupit už nyní za 4000 MS bodů v rámci seasson passu nebo je můžete kupovat postupně, jak budou vycházet v ceně 1200 MS bodů za kus. Proč je cena uvedena v alternativní měně službě Xbox Live? Protože ze všeho nejdříve bude dodatečný obsah opět vydán pro X360 s tím, že pro PS3 a PC verze bude následovat s blíže neurčeným zpožděním.

zdroj: Archiv

Není snad nutné dodávat, že každý ze čtyř plánovaných DLC balíčků přinese nové mapy do normálního multiplayeru i do Zombie módu. To je pro tuto chvíli vše, CoD: Black Ops 2 vyjde pro PC, PS3 a X360 13. listopadu, a pokud máte další otázky ohledně zrušení poplatků v rámci CoD: Elite, tak se obraťte na tento podrobný FAQ.

Nejnovější články