Uniklé obrázky z Deus Ex 3 traileru
zdroj: tisková zpráva

Uniklé obrázky z Deus Ex 3 traileru

12. 3. 2010 3:03 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Muži narostla křídla, ty zachvátil oheň - a pak se z něj stal kybernetický zabiják.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Ne každému se konference GDC 2010 daří, jak si představoval. Square Enix totiž pod prsty v noci na pátek utekla sada celkem šestnácti obrázků, vytípaných z již dříve avizovaného traileru na Deus Ex 3: Human Revolution. Po více než roce a čtvrt tedy konečně aktuální zpráva o tom, že vývoj hry je zřejmě na dobré cestě.

Protože série obrázků je vytípaná z jediného videa a jde po sobě tak, jak jsme je i přidali do naší galerie, lze z nich vyčíst nějaký příběh: o muži, který zemřel (a všichni se o tom ujistili), narostla mu křídla, ale ty pak zachvátil mocný plamen. O mnoho let pozděj již v budoucnosti, kde se hra odehrává, má tentýž muž kybernetické implantáty, pije whisky s ledem, kouří a z přítmí svého bytečku pozoruje klidnou, tichou a vpravdě bladerunnerovskou metropoli za okny. Ostatně podívejte se sami: galerie šestnácti snímků začíná takhle...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Více informací o Deus Ex dnes večer! Hra pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 nemá stanoven termín vydání - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Co nového o Thief 4 a Deus Ex 3?  [5.2.2010 19:19 - levis]
Čtyři obrázky z Deus Ex 3  [3.3.2009 22:22 - jd]
Deus Ex 3 screenshoty ve vysokém rozlišení  [2.12.2008 11:11 - levis]

zdroj: TNG

Nejnovější články