Vyšel „vesmírný Darkest Dungeon“ Deep Sky Derelicts
zdroj: tisková zpráva

Vyšel „vesmírný Darkest Dungeon“ Deep Sky Derelicts

27. 9. 2018 10:44 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Temná komiksová grafika, tahové souboje řízené kartami, stavba vlastního balíčku, roguelike. Takové jsou čtyři základní kameny právě dokončeného RPG Deep Sky Derelicts od nováčků ze studia Snowhound Games. Hra úspěšně prošla vývojovým procesem v předběžném přístupu a konečně láká do finálního díla.

Deep Sky Derelicts jsem si vyzkoušel již před 10 měsíci, a i když byl cítit velký potenciál, k pokoření neopomenutelného konkurenta v podobě Darkest Dungeon měl titul tehdy hodně daleko. To se od té doby samozřejmě mohlo změnit. Svět plný odpadlíků roztroušených po celém vesmírů zní stále lákavě, a kdybych se zrovna nenechal pohltit Pathfinderem, určitě bych do Deep Sky Derelicts opět zavítal.

Pokud jsou vám blízké tahové souboje, nepohrdáte stavbou karetního balíčku, nevadí vám v případě neúspěchu začít od začátku a líbí se vám kreslená stylizace, pak Deep Sky Derelicts rozhodně stojí za zvážení.

Vyberete si partu tří dobrodruhů, nandáte to emzákům, vykradete jim trosky lodi a po splnění úkolu shrábnete tučnou odměnu, za kterou nakoupíte vylepšení. Hra nabízí jak příběhovou kampaň, tak arénu s cílem vytrvat co nejdéle. První kosmonauti se mohou hlásit do služby na Steamu.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články