Uniklo datum premiéry první řady Zaklínače od Netflixu
zdroj: tisková zpráva

Uniklo datum premiéry první řady Zaklínače od Netflixu

13. 9. 2019 11:13 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Producenti seriálového Zaklínače nám slibovali, že se první série dočkáme ještě letos, konkrétně někdy ke konci roku. Nizozemská mutace facebookové a twitterové stránky Netflixu zveřejnila příspěvek, kolikrát se budeme muset ještě vyspinkat, abychom se mohli podívat na nové díly různých seriálů, a chybět mezi nimi nemohl ani Bílý vlk. Připravte se na časný vánoční dáreček.

První řada Zaklínače s Henrym Cavillem v titulní roli ze streamovací služby vykoukne 17. prosince, v době zveřejnění nějakých 97 nocí. Příspěvek byl od té doby ze sociálních sítí sice smazán, ale neunikl bystrým očím a printscreenům detektivní stránky Redanian Intelligence, která dění okolo seriálu neúnavně sleduje.

zdroj: Archiv

Už předtím se spekulovalo o datu 20. prosince, které je tomu 17. tak blízko, že je těžké informacím nevěřit. Ještě se nemůžeme podívat ani na první sezónu a přípravy na tu druhou už jsou v plném proudu, minimálně co se scénáře týče. Natáčení 2. série by mělo začít v prosinci nebo na začátku příštího roku.

Čekání na zimu si zatím můžete zkrátit třeba trailerem anebo zkusit dohrát herní trilogii pěkně od začátku. Třetí Zaklínač vyjde v říjnu konečně i na Switchi, takže už ho rozjede skutečně téměř každý.

Nejnovější články