PlayStation chystá zajímavé slevy her, ovladačů i virtuální reality
zdroj: tisková zpráva

PlayStation chystá zajímavé slevy her, ovladačů i virtuální reality

30. 5. 2018 17:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Je mi jasné, že slevová akce herních titulů žádného majitele PlayStation 4 nevzruší. Kdykoliv zavítám do eshopu a kouknu do záložky „Deals“, musím co nejrychleji zmizet před tou záplavou přeškrtaných tisícovek, které ustupují absurdně malým částkám (zrovna o víkendu jsem opět zahučel s pár stovkami do Mass Effect: Andromeda a Watch Dogs 2). Ale ceny doplňkového hardwaru si drží hladinu jako voda v ucpaném dřezu, proto má smysl posvítit si na blížící se akci Days of Play.

Ze slev herních titulů zní asi nejlákavěji čerstvá novinka God of War za 1200 bez korunky, za pětistovku pořídíte Shadow of the Colossus, Uncharted: The Lost Legacy, Uncharted 4: A Thief’s End nebo třeba Gran Turismo Sport. A 749 vám postačí na kompletní edici Horizon Zero Dawn. Všechny tyto hry jsou rozhodně hodny doporučení, pokud jste je dříve nečapli v jiné slevové akci.

Days of Play myslí i na ty z vás, kteří doma ještě nemají konzole PlayStation 4 (nebo je nedejbože sbírají). Do vyprodání zásob se bude nabízet limitovaná edice v zajímavém modrém kabátku s ikonickými zlatými symboly. Jde o běžnou konzoli s 500GB diskem a dvěma ovladači. V tomto případě moc neušetříte, naopak si připlatíte za exkluzivní vzhled…

Days of Play zdroj: tisková zpráva

Opravdu slušný balík ale ušetříte v případě virtuální reality PS VR. Brýle s kamerou, pohybovými ovladači a hrou VR Worlds vás vyjdou na v uvozovkách pouhých šest tisíc. Taková cena se opravdu nevidí každý den a po skončení akce ji zase nějakou dobu určitě neuvidíme. Rovněž můžete doplnit svou sbírku ovladačů, jejichž cena spadne z klasických 1500 na tisícovku.

Days of Play se uskuteční ve dnech od 8. do 18. června a doprovodí je zajímavá soutěž. Pokud se vám každý z 11 dnů podaří odemknout alespoň jednu trofej v libovolné hře, budete zařazeni do losování o ceny v podobě produktů popsaných výše.

Jen si říkám, proč si v Sony vybrali zrovna toto datum. Jako by snad chtěli odvést pozornost od E3, která probíhá v tom samém období, čímž mi v podstatě znemožnili účastnit se soutěže. Ale já jim to odpustím, protože přesně na takovou nabídku virtuální reality čekám už dost dlouho.

Nejnovější články