Nintendo Land
Věková dostupnost

Nintendo Land

Články

Nintendo za loňský rok skončilo ve ztrátě, nesplnilo většinu předsevzetí

A nyní do vzrušujícího světa financí! Nintendo zveřejnilo výsledky hospodaření za uplynulý fiskální rok (skončil 31. března 2014) a opravdu se nemůže pochlubit nejlepšími výsledky. Prodeje Wii U stále stagnují, alespoň 3DS si ale vede dobře. Celkově firma skončila ve ztrátě přes 200 milionů dolarů, původně přitom čekala, že by se letos měla stejně jako loni dostat do černých čísel.

Přehled her, které si můžete koupit pro novou konzoli Wii U

Konzole Nintendo Wii U vyšla v Evropě v pátek a kolegové z partnerského webu Konzolista.cz připravili užitečný přehled her, které by pro novou herní mašinku měly být v této chvíli v prodeji. Nechybí mezi nimi hry typu Batman: Arkham City: Armoured Edition, New Super Mario Bros U, Assassin's Creed III, Call of Duty: Black Ops 2 nebo ZombiU, ale i další, o kterých možná nevíte. Pokud tedy po Wii U pokukujete nebo ji už máte doma, mohl by se vám následující seznam s krátkými popisky hodit, abyste se mohli dobře rozmyslet, co si pro nový stroj pořídit. Rozhodně je z čeho vybírat.

O čem bude další sada miniher z Nintendo Land

Pokud jste zapomněli, že na konci listopadu se začne prodávat konzole Wii U od Nintenda a společně s ní samozřejmě i nějaké ty hry, tak jsou tu kolegové z partnerského webu Konzolista.cz, aby vám to připomněli. Konkrétně jde o minihrovou kolekci Nintendo Land a třech v ní obsažených minihrách. Nejdříve ale malé opáčko, o čem vlastně Nintendo Land bude.

Update: Wii U odstartuje v Evropě 30. listopadu

Udpate 16:08 - Prezident Nintendo Europe, Satoru Shibata, během prezentace Nintendo Direct oznámil, že konzole Wii U se začne v Evropě prodávat 30. listopadu 2012, a bude to ve dvou verzích. Bílá, základní, verze nabídne konzoli, AC adaptéry, tabletový ovladač, stylus a 8 GB flash interní paměti. Černá, premium, verze nabídne to samé, jen flash paměti bude 32 GB a navíc bude v balení k dispozici nabíjecí dock pro tabletový ovladač, stojany, sensor bar známý z Wiička a členství v programu Nintendo Network, které hráče odměňuje za nákupy v Nintendo e-shopu body a zaručuje mu 10% slevu při nákupu nových her (digitálně).

Z Nintendo Land se klube solidní zábava pro více lidí

Evropská pobočka Nintenda nedávno ve své německé centrále pořádala předváděčku svých chystaných produktů pro ty novináře, kteří nedoletěli na letošní E3. Kolegové z partnerského webu Konzolista.cz se této akce účastnili a krom jiného si vyzkoušeli Wii U titul Nintendo Land, který by měl po svém vydání plnit roli výukového programu. Výukového v tom smyslu, že hráče skrze sadu 12 malých titulů seznámí se všemi hlavními funkcemi konzole Wii U. Jak se po rozkliku v článku sami přesvědčíte, Martin Šmíd si z oné dvanáctky vyzkoušel celkem pět kousků a vůbec se přitom nenudil.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
25. prosince 2012
Recenze