Mortal Kombat 11
Věková dostupnost

Mortal Kombat 11

Články

Příběh Mortal Kombat 11 bude pokračovat v rozšíření Aftermath s RoboCopem

Poslední díl legendární brutální bojovky Mortal Kombat dosud dostával jen menší DLC s novými postavami. Ty sice nechybí ani v chystaném rozšíření Aftermath, ale je s nimi spojeno i pokračování příběhu dále rozšiřující události zdejšího univerza. A spolu s rozšířením rovnou dorazí i update s kosmetickým obsahem.

Geralt v Soulcaliburu aneb historie a příklady hostů v bojovkách

Představte si, že sledujete souboj korunního prince Noctise z Final Fantasy XV a drsného záporáka Negana ze série Walking Dead. Ne, nejedná se o divokou fan-fikci – tuto kuriózní situaci můžete zažít v zatím posledním, sedmém díle slavné série Tekken. Oba výše zmínění hrdinové zde vystupují jako hostující postavy (v originále „guest character“). A napříč historií počítačových her rozhodně nejsou ojedinělí.

Warneři točí animovaný film podle Mortal Kombat a mládeži je přístup odepřen

Dekapitace, vyrvaná páteř, tělo rozťaté ve dví… Kdo hrál Mortal Kombat, tomu nejsou tyto situace cizí. V posledních dílech série bojovek je navíc veškeré takové násilí díky pokročilé grafice velice detailní a nabízí se otázka, zda se s takovou mírou odhalených vnitřností setkáme i v chystaném animovaném filmu Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge.

12 her bylo málo. Google Stadia zítra odstartuje s 22 hrami

Google před týdnem zveřejnil tucet her, které budou dostupné v den vydání streamovací platformy Stadia. Bylo mezi nimi několik velmi zajímavých kousků jako třeba Red Dead Redemption II, ale většina z nich je už kvůli svému stáří neatraktivní a potenciální zákazníci nebyli zrovna nadšení. Takže v Googlu přihodili dalších deset her navrch.

Bleskovky

  • 13. 11. 2023 - Mortal Kombat 1 prodal přes 3 miliony kopií

  • 20. 1. 2021 - Profesionální hráč Mortal Kombat 11 byl diskvalifikován z turnaje kvůli kritizování vývojářů

  • 9. 10. 2020 - Silvester Stallone si zopakuje roli Ramba v Mortal Kombatu 11 i na nové generaci

  • 6. 10. 2020 - Mortal Kombat 11 prodal přes 8 milionů kusů a jeho podpora ještě nekončí

  • 6. 5. 2020 - Mortal Kombat 11 se dočká masivního rozšíření příběhové kampaně v dodatku Aftermath, který vyjde 26. května.

  • 10. 10. 2019 - Od 11. do 14. října si budete moct zahrát Mortal Kombat 11 na Xboxu One zdarma.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Hodnocení čtenářů:
82/100
Datum recenze:
10. července 2020
Recenze