Finding Paradise

Finding Paradise

Články

Vychází Finding Paradise, nástupce adventur A Bird Story a To the Moon

Už jsou to tři týdny, co si z nás Freebird Games vystřelili videem z připravované adventury Finding Paradise. Tehdy nás všechny vylekali akčnějším pojetím, arzenálem zbraní a z nebes padajícími loot boxy. Naštěstí to byl jen vtip a nový, již skutečný trailer dokazuje, že nás čeká stejná atmosféra jako v minulých dílech.

Jízdní řád na další týden - virtuální Fallout, Final Fantasy a návrat Okami

Je polovina prosince a to znamená, že se herní trh nadechuje k poslednímu pokusu dobýt vaše peněženky a samozřejmě i pozornost. A pokud ještě čekáte, zda se neobjeví nějaký nový titul, který získá post vaší osobní hry roku, máte šanci už prakticky jen v tomto týdnu. Pár adeptů by to ještě bylo… Podívejte se sami v našem Jízdním řádu, který pro vás namluvil a sestříhal Honza Vondrášek.

Pokračování skvělé adventury To the Moon vyjde ještě před Vánoci

Freebird Games nám před šesti lety naservírovali neobvyklý příběhový zážitek v podobě pixelartové adventury To the Moon. V té jste se chopili dvojice doktorů, kteří lezli do myslí umírajících lidí a uměle jim tam dotvářeli události. Proč? Aby jejich pacienti umírali s krásnou vytouženou vzpomínkou. Nyní je za dveřmi pokračování 2 the Moon, které slibuje obrovský nárůst výbuchů a spoustu všemi milovaných loot boxů.

Adventura Finding Paradise naváže na odkaz i příběh To The Moon

Adventura To the Moon z roku 2011 dostane ještě letos svého přímého nástupce. Bude jím Finding Paradise od Freebird Games, ale pokud jste povedenou To the Moon nehráli, nebojte, i když půjde o pokračování, nebudou po vás vývojáři znalost "jedničky" vyžadovat.