Castlevania: Lords of Shadow 2

Castlevania: Lords of Shadow 2

Články

Předplatitelé PS Plus a Games with Gold dostanou v březnu Sonica, kolosy a Batmana

V kinech právě teď běží film, který u kritiků sice moc neboduje a asi ani nebude aspirovat na Oscary, ale diváci na něj chodí v houfech a postarali se tak o jednu z neúspěšnějších filmových adaptací videohry všech dob. Řeč je samozřejmě o bleskurychlém modrém ježku Sonicovi, který je součástí obou předplatných na PlayStationu 4 a Xboxu One.

V DLC Revelations pro novou Castlevanii si zahrajete za Alucarda

Nedávno vydaná a bohužel průměrná (viz recenze) Castlevania: Lords of Shadow 2 se brzy dočká prvního DLC. Nese název Revelations a hlavní role se v něm ujme Drákula pozpátku: Alucard. Příběh nenavazuje na události hlavní hry, naopak jim předchází. Alucard se tou dobou připravuje na návrat otce a souboj se Satanem. Postupně se ale v příběhu dozvíte, jak neoddělitelně je Alucard propojený právě s osudem vašeho otce...

Dracula v traileru připomíná, že vychází Castlevania: Lords of Shadow 2

Ačkoliv se tak video zprvu netváří a defilé strnulých postav spíše vyvolává sérii pozdvižených obočí, nakonec na Castlevania: Lords of Shadow 2 solidně naláká. Jak se objevují noví a noví protivníci, které začne Dracula likvidovat s pomocí meče nebo svých zubů, odhaluje hra sympatický styl se spoustou barvitých nepřátel.

Sledujte boj s bizarním Hračkářem z Castlevania: Lords of Shadow 2

Chystaná, solidně vypadající akce Castlevania: Lords of Shadow 2 tu bude už za tři týdny, přesněji řečeno 28. února a nyní se připomíná celou devítiminutovou sekvencí, která obsahuje boj s monstrózním Hračkářem, který se vrací z Fate of Mirror jen aby dostal opakovaně na budku od Belmonta.

Castlevania: Lords of Shadow 2 předvádí svůj rozlehlý herní svět

Castlevania: Lords of Shadow 2 vychází už 28. února. Je tedy nejvyšší čas, abychom se společně s tvůrci podívali na herní svět, ve kterém budeme s Drákulou pobývat a kosit hromady nepřátel. Právě na herní svět se zaměřuje vývojářský deníček tvůrců ze studia Mercury Steam Entertainment, kteří se hned na začátku chlubí jak bude celý svět velký, otevřený a bez jediné nahrávací obrazovky.

Drákulovo chmurné probuzení v 6 minutách z Castlevania: Lords of Shadow 2

E3 2013 začne už příští týden, a tak začínají vydavatelé pomalu ale jistě uvolňovat materiály, kterým by se během výstavy nedostala taková pozornost. Do téhle kategorie bezesporu spadá Konami, která má v porovnání se západními vydavateli kromě PES a Metal Gearu spíše méně profláknuté značky. Jednou z nich je i Castlevania, jejíž nadcházející díl s podtitulem Lords of Shadow 2, se včera představil skrze nový trailer. A protože Konami je prostě Konami, tak trailer nemá minutku dvě, ale šest a půl minuty.

Bleskovky

  • 29. 8. 2014 - David Cox (producent Castlevania: Lords of Shadow) odchází po 17 letech z Konami.

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
25. února 2014
Recenze