Batman: Arkham Origins Blackgate

Batman: Arkham Origins Blackgate

Články

Handheldový Batman vychází na PC a konzolích

PC verzi Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition můžete na Steamu kupovat už dnes, PS3 a X360 verze zítra a na Wii U hra vyjde někdy v průběhu dubna. Vydávat hru na apríla se bůhví proč nezdá být nejlepší nápad, ale když se nad tím zamyslíte, Warner Bros. vlastně nic nebrání.

Handheldový Batman: Arkham Origins Blackgate vyjde v dubnu na PC a konzolích

Rozdíly mezi platformami se mažou čím dál větším tempem. Třeba dříve takřka nepředstavitelné porty handheldových her pro PC a konzole se objevují v čím dál větším množství. Nedávno jsme recenzovali HD verzi Assassin's Creed Liberation z PS Vita, zítra vyjde PC verze původně 3DS záležitosti Fractured Soul a na začátku dubna vyjde na PC, PS3, X360 a Wii U Deluxe verze 2,5D akční adventure Batman: Arkham Origins Blackgate.

10 minut z handheldového Batmana vás nechá nahlédnout do vězení

Počínaje dneškem najdete na reálných i virutálních pultech obchodů jak Batman: Arkham Origins pro PC a konzole, tak Batman: Arkham Origins Blackgate pro handheldy. Druhá zmíněná hra vychází na PlayStation Vita a Nintendo 3DS, a jestli jste náhodou doteď neměli pořádnou představu, jak se vlastně bude hrát, tak aktuální 10 minutové video vás uvede do obrazu velmi jednoduše. Ve zkratce půjde o 2,5D hru, ve které budete většinou chodit z leva do prava a ve 2D hratelnosti dělat staré známé vylomeniny.

17minutové video představuje základy Batman: Arkham Origins

Pokud patříte k hráčům, kterým nevadí, že ještě před vydáním mají možnost vidět pořádný kus hry na videích, čeká na vás v článku 17minutové video z Batman: Arkham Origins. Souvislou ukázkou z počáteční fáze hry vás provedou Ben Mattes a Michael McIntyre z Warner Bros. studia Montreal, které má nejnovější Batman hru na svědomí namísto původních tvůrců z Rocksteady.

Temný rytíř čistí vězení na videu z Arkham Origins Blackgate

V Batman: Arkham Asylum musel Temný rytíř vyčistit blázinec, v Batman: Arkham Origins Blackgate bude čistit vězení. Ne však na konzolích a PC, protože tyhle platformy bude okupovat Batman: Arkham Origins, nýbrž na handheldech PS Vita a 3DS. Blackgate je klasický spin-off velké hry, který na ni naváže nejenom příběhem, ale i hratelností.

Preview Arkham Origins Blackgate a další články z Konzolista.cz

Kolegové z partnerského webu Konzolista.cz měli v uplynulých dnech plné ruce práce. Od Nintenda přišlo oznámení nové Zeldy, Warneři odhalili dva nové Batman tituly, Quantic Dream zveřejnili finální podobu přebalu Beyond: Two Souls a na konzolích vyšlo v češtině DLC The Knife of Dunwall pro Dishonored. Vlastně toho na Konzolista.cz vyšlo mnohem více, co by vás mohlo zajímat. Poslužte si po rozkliku v článku, kde na výčet toho nejzajímavějšího tiše sedí a čeká, až si něco vyberete.