Barn Finders

Barn Finders

Články

GamesPlay – hrajeme překvapivě zábavnou simulaci Barn Finders

Dnes jsme si měli ukázat duel taktických tahovek XCOM: Chimera Squad a Gears Tactics, ale zdravotní stav jednoho z aktérů se rozhodl protestovat a nechat nás na holičkách. Dlouze jsme proto dumali, čím dnešní stream nahradit. Ideálně něčím srovnatelným z hlediska kvalit a ambicí obou her. Napadla nás jen jediná možnost – simulace Války skladů Barn Finders!

Vyzkoušejte si nadějnou simulaci Barn Finders na motivy reality show Válka skladů

Víme, že máte rádi divné simulátory. Jen se to nebojte přiznat. My se toho taky nebojíme a předposlední Fight Club budiž toho důkazem. Jistě, někdy jde o vyložené blbosti pro zasmání na pár minut, ale najdou se i ambicióznější projekty, které dokáží zabavit na spoustu hodin. Jedním z nich je i Barn Finders, který si můžete sami vyzkoušet.

Barn Finders je překvapivě příjemná simulace připomínající pořad Válka skladů

Občas nám v redakčním emailu přistanou opravdové bizarnosti, a jelikož si libuju v simulacích zabývajících se broděním bahnem, opravováním domů, aut a tanků, vykrádáním domácností a podobně, nemohl jsem odolat očividné lahůdce Barn Finders. Upřímně, z tohoto kousku jsem měl spíš obavy, ale jak se k mému překvapení ukázalo, jde o další solidní, ale hlavně zábavnou simulaci.