Skyforge

Skyforge

Články

Rozdáváme Deadly Steel balíčky v hodnotě 42 euro pro akční online hru Skyforge

Ve světě free to play online akce Skyforge se pořád něco děje. Krom probíhajícího turnaje Pantheon War, ve které si hráči mezi sebe rozdělí už více než 17 tisíc euro, nabízí tvůrci hráčům různé balíčky s okamžitým přístupem k zábavným třídám a spoustou dalších bonusů. Nedávno například nabízeli zájemců Deadly Steel balíčky, které hráčům umožňují hrát za Berserker a Slayer třídy, přinesly jim unikátní oblečení a vybavení, měsíční prémiový účet, 25 tisíc argentů a další bonusy. Balíčky samozřejmě nebyly zdarma, protože toho nabízely opravdu hodně a navíc už nejsou dostupné. Naštěstí jsme pro vás nějaké sehnaly – všem zájemcům tedy nabízíme možnost získat zdarma balíček Deadly Steel v hodnotě 42 euro.

Vyzkoušejte masivní bitvy v onlineovce Skyforge a zapojte se do turnaje o více jak 15 000 euro!

End game obsah je alfou a omegou každého správného MMORPG a novinka od Obsidianu nedávno povýšila na novou úroveň. War's Onset je update, který Skyforge významně rozšířil především pro hardcore hráče na nejvyšších úrovních. Tvůrci do hry přidali velké rozšíření, jehož největší novinkou je Pantheon War, kde se mohou utkat jen ti nejlepší z nejlepších. Máte na to? Dokažte to zdarma hned teď!

Rozmáchlé MMORPG Skyforge čeká lavina nového obsahu

Onlineovka Skyforge od studií Allods a Obsidian zatím zůstává ve fázi otevřené bety a do plné verze se moc nežene. Ostatně, není kam spěchat, vývojáři z obou studií své free to play RPG updatují každou chvíli, protože je to třeba, což bylo hlavní sdělení novinářské akce v Los Angeles minulý týden. Jakkoliv se celá akce soustředila na Armored Warfare, nezapomněli se vývojáři alespoň krátce zmínit o Skyforge.

Obrovský update pro Skyforge vychází vstříc novým hráčům

Nové MMORPG, které aktuálně hýbe světem onlineovek, dostane už za pár dnů obrovský update. Nepůjde jen o opravy chyb a úpravy vybalancování, ale hlavně o zbrusu nový obsah. Vývojáři ze studia Allods a Obsidian Entertainment tak jen dokazují, že chtějí Skyforge neustále vylepšovat a naslouchat ohlasům hráčů. Chcete si žhavou novinku Skyforge vyzkoušet? Můžete ji hrát zdarma hned teď!

Skyforge - postavte se tváří v tvář bohům v novém MMORPG

Skyforge je zbrusu nová MMORPG hra s rychlými souboji, která balancuje na hraně fantasy a sci-fi zároveň. Vývoj mají na svědomí Allods Team, ale do velké míry jim pomáhali zkušení herní veteráni z Obsidian Entertainment. Soubojový systém je jednoduchý, ale zároveň natolik propracovaný, aby vás udržel při životě ve světě, kde stojíte tváří v tvář invazi bohů a jejich armád. Postavte se jim v novém online RPG zdarma hned teď!

Otevřená beta onlineovky Skyforge začne už za dva týdny

Chystané fantasy/sci-fi MMORPG Skyforge, na kterém se mimo jiné podílí i studio Obsidian Entertainment, se blíží k cíli. Vývojáři oznámili, že spustí otevřenou betu 16. července a všichni, kdo si pořídili Founder's Pack, si budou moct zahrát už 9. července. První várka hráčů se tak do hry podívá už za několik málo dní, a pokud mezi ně patříte, měli byste vědět, že k žádnému mazání ze strany vývojářů už nedojde. Cokoliv během týdenního early accessu uděláte, se vám přenese do plné hry.

Bleskovky

  • 25. 10. 2017 - Free-to-play MMO Skyforge míří také na Xbox One. (+ video)

  • 3. 7. 2015 - Brány betaverze sci-fi MMORPG Skyforge se pro širokou veřejnost otevřou 16. července. Na dobrovolníky čeká dárek v podobě dvou bonusových kostýmů.