Obrovský update pro Skyforge vychází vstříc novým hráčům
zdroj: tisková zpráva

Obrovský update pro Skyforge vychází vstříc novým hráčům

12. 9. 2015 14:55 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Nové MMORPG, které aktuálně hýbe světem onlineovek, dostane už za pár dnů obrovský update. Nepůjde jen o opravy chyb a úpravy vybalancování, ale hlavně o zbrusu nový obsah. Vývojáři ze studia Allods a Obsidian Entertainment tak jen dokazují, že chtějí Skyforge neustále vylepšovat a naslouchat ohlasům hráčů. Chcete si žhavou novinku Skyforge vyzkoušet? Můžete ji hrát zdarma hned teď!

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Nový update se jmenuje Aelion's Call a vyjde už 16. září. Přinese hromadu oprav bugů a balancování, ale přidá také druhý raid a nový systém pro začínající hráče. Pokud jste ještě Skyforge nevyzkoušeli, neváhejte, teď je ta nejlepší příležitost! A jestli už hrajete a jen jste si dali pauzu, je načase se vrátit.

Tři největší novinky, které Aelion's Call do hry přinese:

Nový raid Mechanoid Ship

Během nepovedené invaze, před několika stoletími, ztroskotala na povrchu Aelionu obrovská loď Mechanoidů. Po dopadu se zdálo, že je loď na odpis, ale nedávné aktivity prokázaly pravý opak: posádka loď znovu aktivovala. Nového raidu se může účastnit skupina 10 immortalů a je tak na vás, abyste prozkoumali hluboká zákoutí tohoto technologického divu a zastavili tak nové plány Invaderů.

Nový systém "Catch-up"

Určitě to znáte sami: nemůžete hrát pořád, někdy vám do toho prostě něco vleze a jste nuceni si dát trochu delší pauzu. Nebo prostě jen začínáte až teď. A chcete se dostat na vysoké úrovně: tam, kde jsou všichni ti veteráni se super lootem. Od toho je ve hře nový systém Catch-up. Jde o funkci, která díky tzv. "promo adventures" dovolí hráčům výrazně rychlejší postup hrou. Čím dál ve hře budete, tím menší efekt Catch-up bude - logicky se tak misky vah vyrovnají a ideálně by měla být mezera mezi vámi a veterány zase o kousek menší.

main_img_01_2 zdroj: tisková zpráva

Operations

V rámci Operations se budete moct během Invazí utkat až ve 40 hráčích o cenné odměny. Ihned po aktivaci Invaze si můžete vydělat Signs té armády, jejíž invaze aktuálně probíhá, plněním jakéhokoliv Adventure obsahu který obsahuje reprezentanty dané frakce. Získáváním Signs plníte své osobní cíle v rámci Operací a navíc tím zvyšujete také šanci na získání nejvyššího umístění v rámci vaší skupiny. Čím výš se na pomyslném žebříčku posunete, tím spíše se dostanete k větším odměnám.

Vedle tří výše zmíněných změn obsahuje Aelion's Call hromadu změn a úprav, které mění a ladí i stávající systémy. Kompletní seznam všech změn zveřejní vývojáři krátce před vydáním updatu, ale vězte, že jde zatím o jedno z největších rozšíření hry. Skyforge je navíc úplně zadarmo, takže stačí kliknout sem a začít hrát zdarma hned teď. Postavte se bohům tváří v tvář v novém sci-fi/fantasy MMORPG!

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Skyforge a další free to play hry můžete hrát zdarma na freegames.cz!

Nejnovější články